Gå direkt till innehåll
Ytdesinfektionsmedlet kan användas i alla typer av miljöer.
Ytdesinfektionsmedlet kan användas i alla typer av miljöer.

Pressmeddelande -

Bekräftat effektiv mot Covid-19 - KBM Disinfection by LifeClean

Det är nu bekräftat - ytdesinfektionsmedlet KBM Disinfection by LifeClean har en avdödande effekt på Covid-19; coronavirus. 

Sedan tidigare är det bevisat att ytdesinfektionen KBM Disinfection by LifeClean är effektivt mot flertalet virus och bakterier samt mot sporer och svamp. Produkten är exempelvis testad enligt EN 14476:2013 +A2:2019 vilket anses vara den svåraste standarden för virusdödande kapacitet inom medicinområdet.

Nu har även FOI - Totalförsvarets forskningsinstitut, genomfört en utvärdering av produkten och konstaterar att medlet därtill har en bekräftat avdödande effekt på Covid-19. För ytterligare information - se  LifeClean International ABs hemsida.

Om KBM Disinfection by LifeClean

Ytdesinfektionen är vattenbaserad och skonsam för alla typer av material och ytor. Produkten kan användas i alla miljöer där människor och djur vistas såsom skola, vård, äldreboenden, gym, livsmedelsindustrin och restaurangmiljöer samt djurstallar och veterinärkliniker. 

KBM Disinfection by LifeClean går att hitta i Procurators butiker och i webbutiken samt i Supplies Directs butiker. Produkten finns som färdig brukslösning i praktisk sprayflaska på 0,5 liter, i 1-liters flaska samt 5-liters dunk.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.