Gå direkt till innehåll
Ytdesinfektionsmedlet kan användas i alla typer av miljöer.
Ytdesinfektionsmedlet kan användas i alla typer av miljöer.

Pressmeddelande -

Bekräftat effektiv mot Covid-19 - KBM Disinfection by LifeClean

Det är nu bekräftat - ytdesinfektionsmedlet KBM Disinfection by LifeClean har en avdödande effekt på Covid-19; coronavirus. 

Sedan tidigare är det bevisat att ytdesinfektionen KBM Disinfection by LifeClean är effektivt mot flertalet virus och bakterier samt mot sporer och svamp. Produkten är exempelvis testad enligt EN 14476:2013 +A2:2019 vilket anses vara den svåraste standarden för virusdödande kapacitet inom medicinområdet.

Nu har även FOI - Totalförsvarets forskningsinstitut, genomfört en utvärdering av produkten och konstaterar att medlet därtill har en bekräftat avdödande effekt på Covid-19. För ytterligare information - se  LifeClean International ABs hemsida.

Om KBM Disinfection by LifeClean

Ytdesinfektionen är vattenbaserad och skonsam för alla typer av material och ytor. Produkten kan användas i alla miljöer där människor och djur vistas såsom skola, vård, äldreboenden, gym, livsmedelsindustrin och restaurangmiljöer samt djurstallar och veterinärkliniker. 

KBM Disinfection by LifeClean går att hitta i Procurators butiker och i webbutiken samt i Supplies Directs butiker. Produkten finns som färdig brukslösning i praktisk sprayflaska på 0,5 liter, i 1-liters flaska samt 5-liters dunk.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com