Gå direkt till innehåll
KBM handdesinfektion finns i gel och flytande form.
KBM handdesinfektion finns i gel och flytande form.

Nyhet -

Effektiv handdesinfektion från KBM Professional

KBM Professional presenterar ytterligare tillskott i sortimentet för personlig hygien - KBM handdesinfektion.

För att kunna erbjuda ett fullvärdigt sortiment för noggrann personlig hygien har KBM Professionals produktportfölj kompletterats med en handdesinfektion. Nyheten KBM handdesinfektion är lämplig för användning inom sjukvård, kommun, livsmedelshantering med mera.

Handdesinfektionen uppfyller kraven för EN 14476 (kvantitativt suspensionsprov för utvärdering av virusavdödande effekt inom medicinområdet) samt EN 1500 och eliminerar effektivt såväl bakterier och virus. Handdesinfektionen innehåller etanol 70% och verkar återfettande vilket motverkar torrsprickor och eksem i huden.

KBM handdesinfektion finns i flytande form och gelform samt i två olika storlekar - 1-liters flaska och 500 ml flaska med pump. Produkterna finns i Procurators webbutik samt i Procuratorbutikerna och Supplies Directs butiker.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com