Gå direkt till innehåll
KBM handdesinfektion finns i gel och flytande form.
KBM handdesinfektion finns i gel och flytande form.

Nyhet -

Effektiv handdesinfektion från KBM Professional

KBM Professional presenterar ytterligare tillskott i sortimentet för personlig hygien - KBM handdesinfektion.

För att kunna erbjuda ett fullvärdigt sortiment för noggrann personlig hygien har KBM Professionals produktportfölj kompletterats med en handdesinfektion. Nyheten KBM handdesinfektion är lämplig för användning inom sjukvård, kommun, livsmedelshantering med mera.

Handdesinfektionen uppfyller kraven för EN 14476 (kvantitativt suspensionsprov för utvärdering av virusavdödande effekt inom medicinområdet) samt EN 1500 och eliminerar effektivt såväl bakterier och virus. Handdesinfektionen innehåller etanol 70% och verkar återfettande vilket motverkar torrsprickor och eksem i huden.

KBM handdesinfektion finns i flytande form och gelform samt i två olika storlekar - 1-liters flaska och 500 ml flaska med pump. Produkterna finns i Procurators webbutik samt i Procuratorbutikerna och Supplies Directs butiker.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.