Gå direkt till innehåll
Vårt senaste showroom
Vårt senaste showroom

Nyhet -

Fler möjligheter till upplevelser och möten med våra kunder

Bredden av produktsortimentet som inryms i Worksafe Workwear & PPE samt KBM Professional upplevs bäst på nära håll. Nu finns det ytterligare chans att göra det.

Produktsortimentet från Worksafe Workwear & PPE och KBM Professional går att hitta i våra Procuratorbutiker och Supplies Directs butiker runtom i Sverige. Utöver det går det också att besöka vårt showroom på Procurators kontor i Malmö. Men vi stoppar inte där, för nu har vi öppnat ännu ett showroom - i Jönköping.

Placeringen av vårt senaste showroom är ingen tillfällighet. Jönköping är en lättillgänglig knytpunkt från flera håll i Sverige. Därtill finns vårt stora effektiva lager där och vårt showroom är uppbyggt i samma byggnad. 

- För oss är det självklart att våra kunder ska ges möjligheter på flera håll att se, känna och klämma på sortimentet från Worksafe och KBM. Läget för vårt senaste showroom är därför ytterst lämpligt samtidigt som det öppnar upp för både upplevelser och möten i en helt rätt och dynamisk miljö, säger Mattias Collén, Commercial Director på Procurator.

I våra respektive showroom hittar du allt från arbetskläder, fallskyddsutrustning, ögonskydd och arbetshandskar från Worksafe Workwear & PPE till städvagnar, städmoppar, städkemikalier och hygienartiklar från KBM Professional. Välkommen att kontakta oss för besök i våra showroom och ta gärna en titt på Worksafe Workwear & PPE samt KBM Professional på webben.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.