Gå direkt till innehåll
Åsa Elvstrand, produktutvecklare och Johanna Manhag, kategorichef granskar alltid materialen noga i arbetskläder.
Åsa Elvstrand, produktutvecklare och Johanna Manhag, kategorichef granskar alltid materialen noga i arbetskläder.

Blogginlägg -

Bakom kulisserna - möt teamet bakom Worksafe arbetskläder

Det börjar med ett behov som slutar i en ny produkt. Resan däremellan innehåller flera viktiga steg och fokus på att skapa hållbara arbetskläder. Vi pratar såklart om Worksafe arbetskläder. Teamet bakom berättar om hur produktutvecklingen går till.

Worksafe arbetskläder passar för flera olika yrkeskategorier som exempelvis bygg och hantverk, transport och logistik samt service och lokalvård. 

Plaggen går att hitta i bland annat Procurators butiker och webbutik. Nyligen har även systerbutikerna Supplies Direct valt att bredda sitt sortiment ytterligare med ett noga urval av arbetskläder för lokalvårdare. 

Teamet bakom Worksafe arbetskläder består av bland andra kategorichef Johanna Manhag, produktutvecklare Åsa Elvstrand och strategisk inköpare Carina Nilsson. De är metodiska och lyssnar av marknadens behov kontinuerligt och har märkt att intresset har ökat för att plaggen ska vara väldesignade och funktionella. I en intervju i tidningen Supplies Direct Magazine nr 5 säger Johanna:

– Vi märker att kraven ökar på arbetskläder. Det är viktigt att kläderna sitter bra samtidigt som de är slitstarka och har rätt funktion.

Hela teamet jobbar intensivt för att kvalitetssäkra arbetskläderna. Hållbarhet ligger högt på agendan och de tipsar om vad användare själva kan göra för att arbetskläderna ska vara hållbara längre. Till exempel att undvika att torktumla plaggen. Mer om detta och om produktutvecklingen finner du i Supplies Direct Magazine nr 5, sidan 11-13 >> 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Relaterade nyheter

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com