Gå direkt till innehåll
Uppdaterat sortiment för mer komfort och funktionalitet - Worksafe fallskydd

Nyhet -

Uppdaterat sortiment för mer komfort och funktionalitet - Worksafe fallskydd

Worksafe fallskyddssortiment har nyligen uppdaterats med flertalet nyheter och uppdateringar.

Fallskyddsutrustning är en livsnödvändig personlig skyddsutrustning som krävs för arbete på såväl låg som hög höjd. Allt fler arbetstagare och arbetsgivare inser därför vikten av att ha ett tryggt, komfortabelt och funktionellt fallskydd. 

Som ett naturligt ett led för att uppdatera och följa marknadens önskemål och krav på fallskyddsutrustning har produktutvecklare av Worksafe fallskyddsutrustning släppt några nyheter.

I raden av dessa presenterar Worksafe exempelvis helsele Worksafe W Comfort Click Harness. Fallskyddet har en skön vaddering på benbanden och designen säkrar att bröstförankringen hamnar på en bra höjd på kroppen. 

Fallskyddsselen är även försedd med fallindikator som underlättar den årlig kontrollen.


Ytterligare nyhet är att ett populärt fallskyddskit för platta och låglutande tak - fallskyddspaket Worksafe Roofing Kit, har uppdaterats med en funktionell, kompakt och lätt Worksafe ryggsäck att transportera och förvara kitet i. Ryggsäcken går också att köpa separat om man vill komplettera sin befintliga fallskyddsutrustning. 


För att se fullständigt sortiment av Worksafe fallskydd, besök Procurators webbutik eller någon av våra Procuratorbutiker.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com