Gå direkt till innehåll
Vad gör man på fallskyddsavdelningen på Procurator?

Blogginlägg -

Vad gör man på fallskyddsavdelningen på Procurator?

Våra medarbetare på avdelningen för Procurators fallskydd är baserade på olika orter i hela Sverige. Det betyder en närhet till lokal expertis för kunder runtom i landet. Det betyder också att avdelningen behöver vara kreativ för att skapa en gemenskap på avdelningen. Det löser dem genom att bland annat "hänga" ihop.

Fallskyddsavdelningen består av ett gäng fallskyddsinstruktörer, en koordinator för utbildningar samt specialiserade servicetekniker. Fallskyddsinstruktörerna utgår från flera olika orter vilket underlättar för kund när man vill få expertishjälp och utbildning på eller i närheten av sin egen ort.

Jobbet på fallskyddsavdelningen innebär allt från att ordna med och hålla i utbildningar och ge produktråd till att genomföra montage och besiktningar av fallskyddsutrustning. Det handlar också om att hålla sig kontinuerligt uppdaterad inom fallskydd. Med jämna mellanrum samlas de därför för att dela med sig av och få ny kunskap.

Academy Coordinator Linda berättar:

- Våra träffar är ju ett måste för oss med tanke på att vi är så utspridda i hela landet. Vi behöver få information under gemensamma former som till exempel om lagar och regler eller produktnyheter så att alla har samma kunskap med sig ut till kund. Men de här tillfällena är såklart också vår bästa chans att "prata ihop oss" som avdelning.

När fallskyddsgänget träffas i Malmö blir det också ofta en träningssession i utbildningslokalen, vilket gör mycket för gemenskapen. 

- De praktiska övningarna är ju minst lika viktiga som teorin vi får med oss och alla deltar i dem, oavsett roll på avdelningen. Det är då vi till exempel provar på nyheter och delar med oss av erfarenheter. Sen är det förstås alltid kul att få hänga tillsammans.

Att "hänga tillsammans" får som synes en helt annan innebörd för fallskyddsavdelningen: 

Vill du komma i kontakt med fallskyddsgänget kan du höra av dig via fallskydd.se@procurator.com Gäller det utbildningar når du Academy Coordinator Linda på academy.se@procurator.com Det går även att ringa på 010-60 40 079.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.