Gå direkt till innehåll
Vad gör man på fallskyddsavdelningen på Procurator?

Blogginlägg -

Vad gör man på fallskyddsavdelningen på Procurator?

Våra medarbetare på avdelningen för Procurators fallskydd är baserade på olika orter i hela Sverige. Det betyder en närhet till lokal expertis för kunder runtom i landet. Det betyder också att avdelningen behöver vara kreativ för att skapa en gemenskap på avdelningen. Det löser dem genom att bland annat "hänga" ihop.

Fallskyddsavdelningen består av ett gäng fallskyddsinstruktörer, en koordinator för utbildningar samt specialiserade servicetekniker. Fallskyddsinstruktörerna utgår från flera olika orter vilket underlättar för kund när man vill få expertishjälp och utbildning på eller i närheten av sin egen ort.

Jobbet på fallskyddsavdelningen innebär allt från att ordna med och hålla i utbildningar och ge produktråd till att genomföra montage och besiktningar av fallskyddsutrustning. Det handlar också om att hålla sig kontinuerligt uppdaterad inom fallskydd. Med jämna mellanrum samlas de därför för att dela med sig av och få ny kunskap.

Academy Coordinator Linda berättar:

- Våra träffar är ju ett måste för oss med tanke på att vi är så utspridda i hela landet. Vi behöver få information under gemensamma former som till exempel om lagar och regler eller produktnyheter så att alla har samma kunskap med sig ut till kund. Men de här tillfällena är såklart också vår bästa chans att "prata ihop oss" som avdelning.

När fallskyddsgänget träffas i Malmö blir det också ofta en träningssession i utbildningslokalen, vilket gör mycket för gemenskapen. 

- De praktiska övningarna är ju minst lika viktiga som teorin vi får med oss och alla deltar i dem, oavsett roll på avdelningen. Det är då vi till exempel provar på nyheter och delar med oss av erfarenheter. Sen är det förstås alltid kul att få hänga tillsammans.

Att "hänga tillsammans" får som synes en helt annan innebörd för fallskyddsavdelningen: 

Vill du komma i kontakt med fallskyddsgänget kan du höra av dig via fallskydd.se@procurator.com Gäller det utbildningar når du Academy Coordinator Linda på academy.se@procurator.com Det går även att ringa på 010-60 40 079.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com