Gå direkt till innehåll
Kabingatan 7 i Malmö är centrum för Procurator Teknisk service, Fallskyddscenter och Supplies Direct.
Kabingatan 7 i Malmö är centrum för Procurator Teknisk service, Fallskyddscenter och Supplies Direct.

Nyhet -

Procurator Teknisk service, Fallskyddscenter och Supplies Direct Malmö har blivit goda grannar

Procurator Teknisk service och Fallskyddcenter samt systerbutiken Supplies Direct Malmö är nya grannar. Det betyder chans till samlad expertis för kunderna men också effektivitet och gemenskap mellan bolagen.

Under flera år har avdelningarna för Teknisk service samt Fallskyddscenter haft hemvist i samma byggnad som Procurators Malmökontor på Källvattengatan. Med tiden har dock dessa avdelningar blivit trångbodda. Samtidigt hade systerbolaget Supplies Direct en Malmöbutik med behov av större lokaler. 

Eftersom det fanns fördelar för samtliga parter att samlas föll valet på fastighetsförvaltaren Wihlborgs lokaler, endast några stenkast bort från tidigare adresser - nu på Kabingatan 7 i Malmö

Avdelningarna och Supplies Direct-butiken har funnit sig tillrätta sedan en tid tillbaka nu och resultatet är lyckat.

- Vi ser stora vinster i att vara samlade så här. Supplies Direct har ju en målgrupp inom bland annat städbolag och bland dessa har vi verksamheter som utför fönsterputsning på höjd. Där finns det ett uppdämt behov av expertis och produktråd inom fallskydd. Nu kan vi tillsammans bistå med det och vidarebefordra produkter för service och fallskyddsbesiktning. 

Det säger Claes Sunebring, Business Area Manager, Facility Solutions och ansvarig för alla Supplies Direct-butiker i Sverige. Han och Anders Nyrén, Technical Sales Manager, är överens om att den gemensamma adressen skapar goda förutsättningar på många plan.

- Säkra arbetsmiljöer är ett av våra huvudfokus och ju fler vi kan hjälpa med vår kunskap inom fallskydd och service, desto bättre för fler arbetsplatser. Dessutom gynnar det våra affärers effektivitet och vår gemenskap att kunna ses fysiskt här och dela med oss av respektive kunskap och erbjudande.  

Alla Supplies Direct-butiker har till exempel utöver sin bredd av städ- och hygienprodukter en gedigen expertis gällande uthyrning av och service på städmaskiner. För butiken i Malmö har de nya lokalerna gett god höjd för detta samt ett lager. 

Kunder som inte har möjlighet att besöka våra Malmöbaserade verksamheter kan precis som tidigare nå Teknisk service och Fallskyddscenter via någon av Procuratorbutikerna från Malmö i söder till Luleå i norr. Supplies Direct-butikerna runtom i Sverige kan också förmedla kontakt och Procuratorbutikerna å sin sida vidarebefordrar gärna kontakt gällande allt kring städmaskiner. 

Fotnot: Fallskyddscenters utbildningsrum samt den etablerade träningslokalen för fallskydd för internt som externt bruk finns kvar på Källvattengatan i Malmö. För utbildning och träning i fallskydd kan du kontakta info.se@procurator.com.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.