Gå direkt till innehåll
Så tar du på en fallskyddssele - instruktionsfilm

Blogginlägg -

Så tar du på en fallskyddssele - instruktionsfilm

Hur tar man på sig en fallskyddssele? Vad behöver man tänka på? En av våra instruktörer visar hur du gör!

Fönsterputsning och monteringsarbete på höjd eller fasad- och takarbete. Det är bara några av alla de arbetssituationer där det finns risk för fall. 

I dessa situationer är fallskyddsutrustning livsviktigt. Bland annat en fallskyddssele. Men hur ska du ta på dig en fallskyddssele? Följ instruktionsfilmen:

Vill du lära dig mer om fallskydd rekommenderar vi utbildningsalternativ via: Procurator Academy

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.