Gå direkt till innehåll
Så tar du på en fallskyddssele - instruktionsfilm

Blogginlägg -

Så tar du på en fallskyddssele - instruktionsfilm

Hur tar man på sig en fallskyddssele? Vad behöver man tänka på? En av våra instruktörer visar hur du gör!

Fönsterputsning och monteringsarbete på höjd eller fasad- och takarbete. Det är bara några av alla de arbetssituationer där det finns risk för fall. 

I dessa situationer är fallskyddsutrustning livsviktigt. Bland annat en fallskyddssele. Men hur ska du ta på dig en fallskyddssele? Följ instruktionsfilmen:

Vill du lära dig mer om fallskydd rekommenderar vi utbildningsalternativ via: Procurator Academy

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com