Gå direkt till innehåll
KBM Professional utökar med torkpapper

Nyhet -

KBM Professional utökar med torkpapper

KBM Professional rymmer ett brett sortiment av produkter som täcker behoven för daglig professionell städning. Produktportföljen växer kontinuerligt och nu kommer ett nytt tillskott - KBM torkpapper.

Bredden i KBMs sortiment har som mål att du bara ska behöva ett varumärke för att utföra den dagliga städningen. Produktportföljen har en bredd som täcker allt från städutrustning, städkem och personlig hygien till avfallshantering och arbetshandskar. Sortimentet kompletteras nu med torkpapper.

- KBM utvecklas kontinuerligt för att svara på målgruppens behov och krav. En naturlig del av den utvecklingen är därför att erbjuda även torkpapper i KBM-familjen. På så vis kan du som städleverantör enkelt ge en komplett leverans i alla typer av utrymmen, säger Jane Frithiof, Category Manager Facility på Procurator.

KBM torkpapper innehåller avtorkningspapper och toalettpapper i tre olika kvalitetssegment och är avsett för kontor och offentliga utrymmen. Handtorkpappret är dessutom godkänt för kontakt med livsmedel.

Liksom andra produkter i KBM Professionals portfölj är torkpappret framtaget med tanke på miljön. Bland annat används inget kemiskt blekmedel och pappret är miljömärkt med EU Ecolabel.

Torkpappret finns tillgängligt nu i Procurators webbutik och butiker.

KBM är utvecklat med människa och miljö i fokus. Vi eftersträvar miljöklassade artiklar så långt det går. Du kan därför alltid lita på att när du väljer någon av KBMs produkter väljer du också det bästa ur miljösynpunkt.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.