Gå direkt till innehåll
En av våra kollegor visar dig hur enkelt du desinficerar.
En av våra kollegor visar dig hur enkelt du desinficerar.

Blogginlägg -

Så desinficerar du snabbt och enkelt - instruktionsfilm!

Ytor och små skrymslen desinficerar du effektivt från virus och bakterier med en smidig tryckspruta och rätt desinfektionsmedel. Se vår instruktionsfilm!

Med en tryckspruta kallad Comac E-spray laddas droppar av desinfektionsmedel elektrostatiskt som gör att det dras till ytor och inventarier. Laddar du dessutom trycksprutan med desinfektionsmedlet KBM Disinfection by LifeClean blir effekten total mot allt från exempelvis coronavirus och calicivirus till antibiotikaresistenta bakterier, sporer och mycket mer.

Se instruktionsfilmen och lär dig: desinficering med trycksprutan Comac E-spray och KBM Disinfection by LifeClean

Båda produkterna hittar du i vår webbutik och i våra butiker.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com