Gå direkt till innehåll
En av våra kollegor visar dig hur enkelt du desinficerar.
En av våra kollegor visar dig hur enkelt du desinficerar.

Blogginlägg -

Så desinficerar du snabbt och enkelt - instruktionsfilm!

Ytor och små skrymslen desinficerar du effektivt från virus och bakterier med en smidig tryckspruta och rätt desinfektionsmedel. Se vår instruktionsfilm!

Med en tryckspruta kallad Comac E-spray laddas droppar av desinfektionsmedel elektrostatiskt som gör att det dras till ytor och inventarier. Laddar du dessutom trycksprutan med desinfektionsmedlet KBM Disinfection by LifeClean blir effekten total mot allt från exempelvis coronavirus och calicivirus till antibiotikaresistenta bakterier, sporer och mycket mer.

Se instruktionsfilmen och lär dig: desinficering med trycksprutan Comac E-spray och KBM Disinfection by LifeClean

Båda produkterna hittar du i vår webbutik och i våra butiker.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.