Vinterkräksjukan är redan igång. Så undviker du den.
Statistiken talar sitt tydliga språk. Enligt Folkhälsomyndigheten har säsongen för vinterkräksjukan börjat. Tidigare än förra året. Följ råden för att inte drabbas.
Statistiken talar sitt tydliga språk. Enligt Folkhälsomyndigheten har säsongen för vinterkräksjukan börjat. Tidigare än förra året. Följ råden för att inte drabbas.
Tycker du att arbetsgivaren ska betala för dina arbetsskor? Eller vill du åtminstone kunna göra avdrag för dem i deklarationen? Det här är vanliga frågor som vi stöter på. Därför reder vi ut vad reglerna säger.
Under oktober genomför Arbetsmiljöverket en stor kampanj för att lyfta vikten av förebyggande arbetsmiljöarbete. En frisk arbetsplats för alla oavsett om du är ung eller gammal är i fokus och 2000 arbetsplatser blir nu granskade.
För många går till jobbet trots att de är sjuka. Det visar siffror i en nationell undersökning. Det är dags att göra något åt siffrorna.
Toaletter, öronproppar och hjälp på jobbet. En brokig blandning ämnen men intressanta till tusen enligt våra läsare under september. Gör dig själv en tjänst - läs du också!
Symbolen med ett glas och en gaffel på olika produkter och material tas ibland för givet. Det kan ställa till med konsekvenser.
De flesta har nog någon gång använt öronproppar eller hörselproppar som de kallas i jobbsammanhang. Men allt för få vet hur de ska stoppas in i örat. Lär dig hur du gör en gång för alla.
Du vet väl om att du har rätt till första hjälpen på ditt jobb? Det finns en lag och föreskrift om detta som arbetsgivare ska följa.
Det kryllar av bakterier på tangentbordet. Faktiskt så pass mycket att det är värre än på en toalettsits.
Det är aldrig fel att öka på sin kunskap för att få en så bra arbetsdag som möjligt. Därför får du våra topp tre bästa tips som våra läsare har gillat under augusti.
Det slår aldrig fel. När vi alla möts igen efter semesterperioder och sommarlov så ökar riskerna. Därför är det dags för en påminnelse till dig själv och de du möter i vardagen.
Trots att arbetsgivare är skyldiga att följa regelverk för arbetsmarknaden så gör inte alla det. Snarare fuskar och bryter många mot reglerna och det blir du, den enskilde arbetstagaren, som förlorar på det.