Gå direkt till innehåll
3 lästips för din arbetsdag

Blogginlägg -

3 lästips för din arbetsdag

Det är aldrig fel att öka på sin kunskap för att få en så bra arbetsdag som möjligt. Därför får du våra topp tre bästa tips som våra läsare har gillat under augusti. 

1. Bli mer effektiv med 5 appar

Hur effektivt använder du dig av din mobil på jobbet? Med rätt appar i den blir du mer planerad och rustad för arbetsdagen: Ladda ned 5 appar för att ladda upp för jobbet

2. Fuskas det på ditt jobb? 

Arbetsgivare fuskar och bryter mot regler på arbetsmarknaden och det blir du - den enskilde arbetstagaren, som förlorar på det: Läs mer om fusket

3. Följ med på en räddningsövning 

Räddningsinsats i en rökfylld gruva - hur är det? Det fick vi en liten inblick i: Räddningsövning med goda utsikter 

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.