Gå direkt till innehåll
Vad kan du om andningsskydd, HLR, lokalvård och fallskydd?

Blogginlägg -

Vad kan du om andningsskydd, HLR, lokalvård och fallskydd?

Vi erkänner; vi ställer en bred fråga som kan kännas omöjlig att besvara. Fast inte om vi frågar våra specialister på våra utbildningsavdelningar. De kan ge dig många bra svar!

Våra dedikerade utbildningsavdelningar Procurator Academy samt Cleaning Academy via Supplies Direct erbjuder utbildningar inom andningsskydd, HLR - Hjärt- och lungräddning, lokalvård samt fallskydd. En del av utbildningarna ger dig även ett certifikat, till exempel SRY yrkesbevis för städservice eller Mastcertifikat för dig som jobbar i master och på hög höjd eller Certifikat för räddning/evakuering med fallskydd.

Tillgängligheten till utbildningarna är god tack vare att utbildningsorterna finns på flera platser i Sverige:

Alla våra utbildningar genomförs i linje med de råd och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten ger under rådande coronapandemi. Vi är noga med våra hygienrutiner och reserverar oss för eventuella ändringar.

Välkommen att ta en titt på alla våra utbildningar direkt: Utbildning inom andningsskydd, lokalvård, fallskydd och HLR

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Magnus Björnström

Magnus Björnström

Presskontakt VD
Kristina Lantz

Kristina Lantz

Presskontakt Kommunikation & Press

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.