Gå direkt till innehåll
Vad kan du om andningsskydd, HLR, lokalvård och fallskydd?

Blogginlägg -

Vad kan du om andningsskydd, HLR, lokalvård och fallskydd?

Vi erkänner; vi ställer en bred fråga som kan kännas omöjlig att besvara. Fast inte om vi frågar våra specialister på våra utbildningsavdelningar. De kan ge dig många bra svar!

Våra dedikerade utbildningsavdelningar Procurator Academy samt Cleaning Academy via Supplies Direct erbjuder utbildningar inom andningsskydd, HLR - Hjärt- och lungräddning, lokalvård samt fallskydd. En del av utbildningarna ger dig även ett certifikat, till exempel SRY yrkesbevis för städservice eller Mastcertifikat för dig som jobbar i master och på hög höjd eller Certifikat för räddning/evakuering med fallskydd.

Tillgängligheten till utbildningarna är god tack vare att utbildningsorterna finns på flera platser i Sverige:

Alla våra utbildningar genomförs i linje med de råd och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten ger under rådande coronapandemi. Vi är noga med våra hygienrutiner och reserverar oss för eventuella ändringar.

Välkommen att ta en titt på alla våra utbildningar direkt: Utbildning inom andningsskydd, lokalvård, fallskydd och HLR

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com