Gå direkt till innehåll
Grundkurs i fallskydd - nya kursdatum med noga rutiner

Nyhet -

Grundkurs i fallskydd - nya kursdatum med noga rutiner

Fallskyddskunskaper behöver alltid aktualiseras samt förmedlas. Procurator Academy fortsätter därför hålla fallskyddsutbildningar. Allt medan råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten iakttas och följs noga.

Oavsett var du jobbar - med fönsterputsning, kontroll av brunnar, i slutna utrymmen eller på en byggarbetsplats är ditt fallskydd din livlina. Grundkunskaperna om fallskydd med allt från val av fallskyddsutrustninghur man ska ta på sig fallskyddsele till riskanalyser och ansvar för fallskydd på arbetsplatsen, är ständigt aktuella.

Därför ser vår utbildningsavdelning Procurator Academy till att så långt möjligt fortsatt hålla utbildningar inom fallskydd under rådande coronapandemi - exempelvis vår NSA-auktoriserade Grundkurs i fallskydd

Vi håller fallskyddskurserna med stor omtanke kring allas trygghet. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer för hygienrutiner samt antal deltagare. 

Anmäl dig till Grundkurs i fallskydd

Nya datum har nu släppts för vår populära Grundkurs i fallskydd. Utbildningen går att delta i antingen i Bromma eller Malmö. Välkommen att ta del av kursdatum, pris och anmälan: Grundkurs i fallskydd (öppen utbildning)

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com