Gå direkt till innehåll
Grundkurs i fallskydd - nya kursdatum med noga rutiner

Nyhet -

Grundkurs i fallskydd - nya kursdatum med noga rutiner

Fallskyddskunskaper behöver alltid aktualiseras samt förmedlas. Procurator Academy fortsätter därför hålla fallskyddsutbildningar. Allt medan råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten iakttas och följs noga.

Oavsett var du jobbar - med fönsterputsning, kontroll av brunnar, i slutna utrymmen eller på en byggarbetsplats är ditt fallskydd din livlina. Grundkunskaperna om fallskydd med allt från val av fallskyddsutrustninghur man ska ta på sig fallskyddsele till riskanalyser och ansvar för fallskydd på arbetsplatsen, är ständigt aktuella.

Därför ser vår utbildningsavdelning Procurator Academy till att så långt möjligt fortsatt hålla utbildningar inom fallskydd under rådande coronapandemi - exempelvis vår NSA-auktoriserade Grundkurs i fallskydd

Vi håller fallskyddskurserna med stor omtanke kring allas trygghet. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer för hygienrutiner samt antal deltagare. 

Anmäl dig till Grundkurs i fallskydd

Nya datum har nu släppts för vår populära Grundkurs i fallskydd. Utbildningen går att delta i antingen i Bromma eller Malmö. Välkommen att ta del av kursdatum, pris och anmälan: Grundkurs i fallskydd (öppen utbildning)

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.