Gå direkt till innehåll
Se vår film om hur du rengör gummihandskar!
Se vår film om hur du rengör gummihandskar!

Blogginlägg -

Så rengör du dina gummihandskar; flergångshandskar

För miljöns skull är det många gånger bättre att städa med flergångshandskar, eller gummihandskar som de ofta kallas. Så länge du rengör handskarna noga och har god handhygien själv går det bra i vissa arbetsmiljöer. 

Flergångshandskar som gummihandskar istället för engångshandskar fungerar bra om du städar inom exempelvis kontor, fastighet, transport och hotell.

Tänk på: kolla det eventuella städkem du använder för hur länge du kan använda handskarna tillsammans med städkem. Du kan behöva mer än ett par flergångshandskar av den anledningen.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com