Gå direkt till innehåll
Se vår film om hur du rengör gummihandskar!
Se vår film om hur du rengör gummihandskar!

Blogginlägg -

Så rengör du dina gummihandskar; flergångshandskar

För miljöns skull är det många gånger bättre att städa med flergångshandskar, eller gummihandskar som de ofta kallas. Så länge du rengör handskarna noga och har god handhygien själv går det bra i vissa arbetsmiljöer. 

Flergångshandskar som gummihandskar istället för engångshandskar fungerar bra om du städar inom exempelvis kontor, fastighet, transport och hotell.

Tänk på: kolla det eventuella städkem du använder för hur länge du kan använda handskarna tillsammans med städkem. Du kan behöva mer än ett par flergångshandskar av den anledningen.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.