Gå direkt till innehåll
Procurator svarar på efterfrågan och ökar antalet tillfällen för fallskyddsutbildning

Nyhet -

Procurator svarar på efterfrågan och ökar antalet tillfällen för fallskyddsutbildning

Den senaste tidens efterfrågan av utbildningar inom fallskydd har gjort att vi utökar med fler utbildningstillfällen och generösa anmälningstider.

Behovet av fallskydd och kunskaper i användandet av fallskydd har uppmärksammats på flera håll i Sverige på sistone. Arbetsmiljöverket får in fler anmälningar om brister i fallskydd på olika arbetsplatser vilket gör att fler arbetsgivare måste ta tag i bristerna och utrusta samt utbilda sin personal i fallskydd. 

Från vår sida har vi märkt att efterfrågan på fallskyddsutbildningar och fallskyddslösningar har ökat. Därför satsar vi på att ge fler möjlighet att gå våra utbildningar via fler kurstillfällen i vår grundkurs. 

Linda Gillsin, utbildningskoordinator:

- På tre olika orter i landet - Malmö, Linköping och Umeå, kommer våra instruktörer att hålla i vår grundkurs i fallskydd varannan vecka med start från mars till och med juni. Alla tillfällen går att anmäla sig till fram till och med klockan 12 vardagen innan den aktuella kursdagen. 

Grundkursen är auktoriserad av Nordic Safety Association (NSA) och varje deltagare får ett diplom efter kurstillfället.

- Kursen passar den som jobbar där det finns enklare fallskyddssituationer som till exempel på mobila arbetsplattformar, i ställningar och i andra arbeten där fallskydd används passivt som antingen fallförhindrande eller uppfångande, berättar Linda.

Mer om grundkursens innehåll, alla aktuella datum och hur du anmäler dig hittar du på vår hemsida under: Fallskydd - öppna utbildningar Tveka inte att anmäla dig. Det räddar liv! 

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material

Relaterade nyheter