Följ Procurator

Jobblunchen - en lätt match!

Blogginlägg   •   Okt 17, 2018 12:02 CEST

Bordtennis engagerar på kontoret i Malmö.

Det finns ingen anledning att ta en stilla lunch på jobbet. Åtminstone inte om du jobbar hos oss på Procurator. 

På kontoret i Malmö vid lunchtid serveras inte bara mat utan även spänning och dramatik. Det är tack vare turneringar i bordtennis. Tävlingsinstinkten mellan de som ska spela engagerar ofta före match och när den väl är igång höjer den temperaturen och lockar publik. Kollegor har till och med setts lämna lunchtallriken för att ryktet har gått om att matchen är extra spännande. 

Stekpanna krävs

Reglerna för bordtennisen är också en anledning till intresset. Vad sägs om regeln där somliga måste spela med exempelvis en stekpanna? Det är i alla fall vad som gäller om du är en spelare "...som är, eller har varit, licensierad bordtennisspelare.". Det finns även en regel om att spelar du iförd pannband så får du två extrapoäng.

För att krydda tävlingsinstinkten ytterligare finns det en vandringspokal med ingraveringen "Procurator lunchmästare". Vinnaren får äran att briljera med pokalen och skryträttigheten vid sin arbetsplats tills nästa dags vinnare koras. Ryktet säger också att pokalen alltid ska ha något gott under locket åt vinnaren. 

Är du nyfiken på vad som finns under locket och har vägarna förbi  vårt Malmö-kontor vid lunchtid så kom in och hälsa på!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.