Gå direkt till innehåll
Tyvärr, inga tomtedräkter. Men väl kemskyddsdräkter.

Blogginlägg -

Tyvärr, inga tomtedräkter. Men väl kemskyddsdräkter.

En helt vanlig dag på jobbet kan vi mycket väl fundera på saker som hur mycket en städvagn kan rymma, hur mycket buller avskärmas med hörselkåpor, hur hållbar en pappersbägare är, hur många A4:or en arkivbox rymmer eller som här - hur det är att jobba i en kemskyddsdräkt och kemskyddsstövlar

För vårt sortiment med Kläder & SkyddHygien & StädEmballage & Kontor och Restaurang & Servering, rymmer ju flera typer av produkter för flertalet olika arbetsmiljöer och arbetsuppgifter. Eftersom vi jobbar efter att förstå din arbetsdag och veta vad som passar bäst just för din arbetsdag så behöver vi naturligtvis prova på produkterna. 

I det här fallet här var det Anneli Källqvist på vår avdelning Business Development som häromdan ville känna hur det faktiskt är att ha på sig en kemskyddsdräkt och kemskyddsstövlar. Ju mer insikt vi får i andras arbetsdag, desto mer kan vi hjälpa med rätt produkter och lösningar.

Och vi hoppas att det är ok att vi så här års inte har några tomtedräkter...

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.