Gå direkt till innehåll
Mini microduk har flera fördelar med stor betydelse
Mini microduk har flera fördelar med stor betydelse

Nyhet -

Mini gör stor skillnad för hygien, människa och miljö

Mindre behöver inte innebära något negativt. Det kan mycket väl röra sig om något positivt med stor betydelse. Så är fallet med KBM Professional Mini Microduk.

Fibern i mikrofiberdukar har en unik förmåga att fånga upp damm, smuts samt bakterier och virus. Därför är den välanvänd inom lokalvården. Den traditionella mikrofiberduken används dock inte alltid maximalt. 

Ofta viks en mikrofiberduk ett antal gånger för att ha en så ren yta som möjligt. Då är det lätt hänt att man glömmer vilken del som är ren. Ibland kramas också duken ihop och vänds för att sedan läggas för tvätt direkt. Följden blir att det går åt många dukar med outnyttjade ytor. Det är inte optimalt för miljön med tanke på att många dukar tvättas fast de inte är fullt använda. 

Därför lanserade KBM Professional Mini Microduk - en duk som är lika stor som en handflata. Den lilla storleken gör stor skillnad på flera sätt:

  • Det är lättare att komma ihåg vilken sida av duken som använts. På så vis bryts smittvägarna mellan städobjekt mer effektivt.
  • Det blir inte lika många skrymmande dukar i tvättmaskinen. Du får till och med plats för fler Mini Microdukar vilket är miljösmart.
  • Ergonomiskt blir det bättre - du kan jobba mer med öppen hand.
  • Du slipper vika en massa microfiberdukar för att få plats med dem på städvagnen.

Mini Microduk är därtill Svanenmärkt och godkänd för hygienstädning tack vare att den reducerar mikroorganismer. Duken säljs i Procurators butiker och webbutik samt i Supplies Directs butiker.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com