Gå direkt till innehåll
KBM Sani Clean Neutral funkar effektivt på fläckar av vägsalt.
KBM Sani Clean Neutral funkar effektivt på fläckar av vägsalt.

Blogginlägg -

Hur får man bort vägsalt på golv? Vi tipsar!

Vintertid dras inte bara snö och slask in via entrén. Även vägsaltet följer med in och skapar fläckar på golv av alla slag. Hur blir man av med fläckarna från vägsalt? 

Vägsalt må vara effektivt för halkbekämpning men det ger tyvärr negativa konsekvenser på golven inomhus. Vägsaltet skapar fläckar och golven ser ut att ha en smutsig hinna. För att lösa vägsaltet rekommenderar vi en något otippad lösning - KBM Professional Sani Clean Neutral

Som namnet lyder är Sani Clean Neutral framtaget för sanitära utrymmen som toaletter, duschutrymmen och badanläggningar. Produkten löser dock inte bara tvål och kalk utan även fett och avlagringar som just vägsalt. Medlet är enkelt att applicera och löser vägsaltet effektivt. 

Sani Clean Neutral skadar inte underlaget men trots det vill vi påminna om att du alltid ska kolla upp vad underlaget tål innan du använder medlet. 

Lika viktigt är det att du följer doseringsanvisningen på produktetiketten samt att du låter Sani Clean Neutral få tid att verka innan du sköljer bort det.

Sani Clean Neutral är Svanenmärkt och finns i 1-litersflaska samt i dunk à 5 liter. Du hittar produkten i Procurators butiker samt i webbutiken.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Relaterade nyheter