Gå direkt till innehåll
Bestickfickor är ett av många sätt att säkra hygienen med till bords.
Bestickfickor är ett av många sätt att säkra hygienen med till bords.

Blogginlägg -

Så hygiensäkrar du till bords

Skapa trygga och positiva upplevelser av din restaurang, matsal eller café med smarta hygieniska lösningar.

Genom att främja hygienen till bords på ett tydligt och enkelt sätt skapas en tryggare och därigenom positiv atmosfär. Det gynnar  både besökare som dig som äger restaurangen, matsalen eller caféet. Vi tipsar om hur du går tillväga!

Hygiensäkert till bords

  1. Markera avståndet mellan gästerna - placera bordstabletter och vepor strategiskt. Enkelt och dessutom snyggt!
  2. Duka med hygiensäkra bestickfickor eller pappersfickor. Det finns alternativ med eller utan servett inkluderat och en del är förseglingsbara. Du kan också välja vikta servetter med särskild plats för besticken. Alternativt, duka med förvikta servetter och lägg besticken ovanpå. Det skapar en barriär mellan ytor och bestick samt minimerar din egen hantering av servetter när du förbereder inför dukning.
  3. Addera våtservetter i engångsförpackningar till bords för gästens egen hygien.

Se alla produktförslag i vår webbutik: Duka säkert

Hygiensäker rengöring till bords

Håll bordsytor och övriga ytor rena med hjälp av avtorkning med mikrofiberdukar som är effektiva på att fånga upp bakterier och virus - exempelvis Mini Microfiberduk

Du kan också välja Tork rengöringsdukar tillsammans med allrengöringsmedel eller praktiska Tork våtdukar

Använd även miljövänligt desinfektionsmedel på ytorna som till exempel KBM Disinfection by LifeClean. Det har bevisad effekt att kunna eliminera bakterier och virus effektivt.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Björnström

Presskontakt VD

Relaterade nyheter