Blogginlägg -
Så hygiensäkrar du till bords
Skapa trygga och positiva upplevelser av din restaurang, matsal eller café med smarta hygieniska lösningar.
Genom att främja hygienen till bords på ett tydligt och enkelt sätt skapas en tryggare och därigenom positiv atmosfär. Det gynnar både besökare som dig som äger restaurangen, matsalen eller caféet. Vi tipsar om hur du går tillväga!
Hygiensäkert till bords
- Markera avståndet mellan gästerna - placera bordstabletter och vepor strategiskt. Enkelt och dessutom snyggt!
- Duka med hygiensäkra bestickfickor eller pappersfickor. Det finns alternativ med eller utan servett inkluderat och en del är förseglingsbara. Du kan också välja vikta servetter med särskild plats för besticken. Alternativt, duka med förvikta servetter och lägg besticken ovanpå. Det skapar en barriär mellan ytor och bestick samt minimerar din egen hantering av servetter när du förbereder inför dukning.
- Addera våtservetter i engångsförpackningar till bords för gästens egen hygien.
Se alla produktförslag i vår webbutik: Duka säkert
Hygiensäker rengöring till bords
Håll bordsytor och övriga ytor rena med hjälp av avtorkning med mikrofiberdukar som är effektiva på att fånga upp bakterier och virus - exempelvis Mini Microfiberduk.
Du kan också välja Tork rengöringsdukar tillsammans med allrengöringsmedel eller praktiska Tork våtdukar.
Använd även miljövänligt desinfektionsmedel på ytorna som till exempel KBM Disinfection by LifeClean. Det har bevisad effekt att kunna eliminera bakterier och virus effektivt.