Gå direkt till innehåll
Lär dig om IoT i städbranschen på våra kostnadsfria seminarium.
Lär dig om IoT i städbranschen på våra kostnadsfria seminarium.

Blogginlägg -

Internet of Things och lokalvård - hur funkar det?

I världen av Internet of Things underlättar uppkopplingen av maskiner och tekniska prylar inte bara i vardagen utan även i arbetsdagen. Ett exempel är inom städbranschen där ett digitalt städverktyg - CleanPilot, skapar smidigare arbetsdagar för allt fler användare. Nu finns det chans att lära sig mer om det.

I höst sker ett antal kostnadsfria seminarium om CleanPilot - det skräddarsydda digitala verktyget som underlättar drift, schemaläggning, kommunikation och dokumentation för städleverantör, lokalvårdare och slutkund. 

CleanPilot säkerställer bland annat kvaliteten på städleveransen och har utvecklats i Norge av Jørgen Sannesmoen, VD Datec AS. Utveckling sker kontinuerligt, bland annat i samarbete med användare. 

Den senaste utvecklingen är Connect som möjliggör en plug-in installation av sensorer så att du kan ansluta städscheman till olika IoT-enheter. Aktivitet i en lokal som registrerats av sensorerna justeras då automatiskt till det digitala städschemat. Därmed kan du lättare behovsanpassa frekvensen av städning i lokalen.

I Sverige erbjuds verktyget och implementeringen av CleanPilot genom Procurator och Supplies Direct-butikerna. Nu kan du kostnadsfritt lära dig mer om CleanPilot då Jørgen Sannesmoen från Datec kommer till Clean & Facility-mässan i Örebro samt till två seminarium som Procurator och Supplies Direct håller i. 

Leta upp ett seminarium som passar dig och anmäl dig nu!

Seminarium: "När städplanering med Internet of Things skapar verkligt värde"

Datum: 17 oktober

Tid: 09:15-10:20 

Plats: Clean & Facility-mässan, Conventum Arena, Fabriksgatan 26-28, Örebro. 

Gratis entré om du förhandsbokar din biljett: Entrébiljett Clean & Facility

Seminarium: "Den digitala lokalvårdaren"

Datum: 23 oktober

Tid: 10:00-13:00

Plats: Procuratorbutiken, Gillbergagatan 22, Linköping

Kostnadsfritt via anmälan: skicka företagsnamn, för- och efternamn, telefonnummer samt eventuella matallergier till cleanpilot@procurator.com Max tre deltagare per företag. Sista anmälningsdag är 18 oktober. Ladda ned inbjudan

Seminarium: "Den digitala lokalvårdaren"

Datum: 6 november

Tid: 13:00-16:00

Plats: Supplies Direct City, Partihandlarvägen 27, Årsta (ingång genom butiken)

Kostnadsfritt via anmälan: skicka företagsnamn, för- och efternamn, telefonnummer samt eventuella matallergier till cleanpilot@procurator.com Max tre deltagare per företag. Sista anmälningsdag är 30 oktober. Ladda ned inbjudan

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com