Gå direkt till innehåll
Procurator lanserar CleanPilot i Sverige  – driver digitaliseringen av städbranschen

Pressmeddelande -

Procurator lanserar CleanPilot i Sverige – driver digitaliseringen av städbranschen

Procurator har som enda svenska bolag tecknat ett samarbetsavtal med Datec, företaget bakom CleanPilot som har förändrat den norska städbranschen. CleanPilot består av en serie skräddarsydda digitala verktyg som förenklar kommunikation och dokumentation mellan lokalvårdare, städleverantör och slutkund.

– Vi vill utveckla städbranschen, säger Claes Sunebring, försäljningschef Service, Facility Solutions på Procurator. Med CleanPilot kan vi utveckla nya arbetssätt och öka statusen för lokalvårdare. CleanPilot är ett nytt affärsområde för oss där vi kan vara med och driva digitaliseringen i städbranschen. Procurator har ensamrätten till CleanPilot i Sverige och Supplies Direct-butikerna blir våra återförsäljare.

I centrum står en app för lokalvårdaren som minskar pappersarbete, underlättar städningen genom digitala scheman och gör det möjligt att i realtid se vad som krävs för att säkerställa leveransen i alla led. Den samverkar med webbportaler för leverantörer och kunder, vilket tillför värde i alla delar och gagnar således alla berörda i utförandet av städtjänster. CleanPilot kan anpassas till alla slags organisationer oberoende av storlek i såväl privat som offentlig sektor.

– Vi ser stora möjligheter i att utveckla våra kunder till digitala städare med CleanPilot, säger Hasse Åström, marknadschef, Supplies Direct. I Norge finns idag 4000 CleanPilot-användare och där är inte frågan om en lokalvårdare kan eller hinner hantera en iPad, utan snarare vilka konsekvenser det får om det inte görs.

Procurator lanserar CleanPilot på den svenska marknaden den 15 januari 2018. Som en del av satsningen nyanställer Procurator tre personer. 

För ytterligare information kontakta:

Claes Sunebring, försäljningschef Service, Facility Solutions,
Procurator Sverige AB, 0705-16 79 01.

Hasse Åström, marknadschef, Supplies Direct, 0706-57 70 00.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe, KBM och Brage. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Relaterat innehåll

Relaterade event

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com