Gå direkt till innehåll
Se hur du jobbar med CleanPilot
Se hur du jobbar med CleanPilot

Blogginlägg -

Digitaliserad städning - hur då och varför det? Se filmen!

Visst vore det smidigt om det gick att underlätta städningen mer? Det går om man använder CleanPilot - ett digitalt städverktyg för lokalvårdare, städleverantör och slutkund. 

CleanPilot är ett webbaserat städverktyg som består av skräddarsydda digitala verktyg som förenklar planering, drift, kommunikation och dokumentation. Ängelholms kommun arbetar med CleanPilot som hjälpmedel - se filmen där Ängelholms kommun berättar om CleanPilot:


Om du vill veta mer så kontakta våra experter på CleanPilot via 020 55 14 10 eller cleanpilot@procurator.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com