Gå direkt till innehåll
Golv av linoleum och plast byts allt för ofta i förtid eller rentav i onödan.
Golv av linoleum och plast byts allt för ofta i förtid eller rentav i onödan.

Blogginlägg -

Fördelar för miljö och ekonomi med nytt koncept för golvrenovering. Gratis info!

Ett nytt koncept för att renovera linoleum- och plastgolv istället för att byta ut dem presenteras i ett samarbete mellan våra städbutiker Supplies Direct, KBM och Saicos. Konceptet med golvrenovering ger flera fördelar.

Allt för ofta byts linoleumgolv och plastgolv för tidigt. Till och med helt i onödan när det istället finns sätt att renovera golvytorna med. KBM golvrenovering med lösningen Saicos 2K PU Elastic är ett koncept för renovering av golv som bevarar och förlänger golvytornas livslängd. Lösningen gör att ytorna får ett starkt skydd och blir lättstädade. Renoveringen gynnar på så vis såväl miljö som fastighetsägares ekonomi och tid. 

Konceptet rekommenderas för ytägare/fastighetsägare inom både privat som offentlig sektor. Bläddra i vår broschyr för mer info om golvrenoveringen: Renovera golven (pdf)

Gratis informationsträff om golvrenovering

Våra specialiserade städbutiker Supplies Direct erbjuder en unik chans att få reda på mer om konceptet KBM golvrenovering med Saicos 2K PU Elastic.

Kom på informationsträffen:

Datum och tidLadda ned inbjudan med tid och plats

Anmälan: meddela datum och antal deltagare till respektive Supplies Direct-butik

Träffarna hålls i linje med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer för hygien under rådande pandemi. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

För att säkerställa rätt användning av 2K PU Elastic och varaktighet av ytskiktet krävs certifikat. Det hjälper Supplies Direct till med via Cleaning Academy

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.