Gå direkt till innehåll
Golv av linoleum och plast byts allt för ofta i förtid eller rentav i onödan.
Golv av linoleum och plast byts allt för ofta i förtid eller rentav i onödan.

Blogginlägg -

Fördelar för miljö och ekonomi med nytt koncept för golvrenovering. Gratis info!

Ett nytt koncept för att renovera linoleum- och plastgolv istället för att byta ut dem presenteras i ett samarbete mellan våra städbutiker Supplies Direct, KBM och Saicos. Konceptet med golvrenovering ger flera fördelar.

Allt för ofta byts linoleumgolv och plastgolv för tidigt. Till och med helt i onödan när det istället finns sätt att renovera golvytorna med. KBM golvrenovering med lösningen Saicos 2K PU Elastic är ett koncept för renovering av golv som bevarar och förlänger golvytornas livslängd. Lösningen gör att ytorna får ett starkt skydd och blir lättstädade. Renoveringen gynnar på så vis såväl miljö som fastighetsägares ekonomi och tid. 

Konceptet rekommenderas för ytägare/fastighetsägare inom både privat som offentlig sektor. Bläddra i vår broschyr för mer info om golvrenoveringen: Renovera golven (pdf)

Gratis informationsträff om golvrenovering

Våra specialiserade städbutiker Supplies Direct erbjuder en unik chans att få reda på mer om konceptet KBM golvrenovering med Saicos 2K PU Elastic.

Kom på informationsträffen:

Datum och tidLadda ned inbjudan med tid och plats

Anmälan: meddela datum och antal deltagare till respektive Supplies Direct-butik

Träffarna hålls i linje med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer för hygien under rådande pandemi. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

För att säkerställa rätt användning av 2K PU Elastic och varaktighet av ytskiktet krävs certifikat. Det hjälper Supplies Direct till med via Cleaning Academy

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com