Gå direkt till innehåll
Personlig kundkontakt för alla städmaskiner - ett samarbete mellan Procurator och Supplies Direct

Nyhet -

Personlig kundkontakt för alla städmaskiner - ett samarbete mellan Procurator och Supplies Direct

"1 kontakt för alla städmaskiner". Så heter ett koncept som möjliggör chansen att få personlig expertis inom städmaskiner på flera håll i landet. Konceptet är ett samarbete mellan Procurator och Supplies Direct.

Oavsett var du än är i landet möjliggör ett helt nytt koncept att du kan få en personlig kontaktperson med hög expertis inom städmaskiner. 

  • Kontaktpersonen blir din städcoach som går igenom behov och gör en beräkning av bland annat städtid och investering för att du ska välja rätt städmaskin i slutändan. 
  • Den valda städmaskinen paketeras ihop med ett skräddarsytt serviceavtal. Du kan också få hjälp med andra städlösningar. 
  • Konceptet sträcker sig över i stort sett hela Sverige tack vare att du kan höra av dig till butikerna inom såväl Supplies Direct som till Procurator.

Konceptet "1 kontakt för alla städmaskiner" baseras därmed helt och hållet på behov och nära kontakt mellan kund och städcoach. Ansvarig för konceptet är Martin Månsson, General Manager, Supplies Direct, Malmö:

- Vi har byggt ett nätverk från norr till söder av kunniga säljare och duktig servicepersonal som enbart arbetar med städmaskiner. Vi har kunder över hela Sverige som har behov av städmaskiner och som inte har kunnat ta del av vår kunskap tidigare. Nu kan de det.*

Sammantaget besparar konceptet kunden många frågor och tveksamheter vid valet av en städmaskin. Den som vill dra nytta av det fördelaktiga konceptet kan komma in till någon av butikerna eller höra av sig via telefon eller e-post: 

Kontakta Supplies Directs butiker

Kontakta Procuratorbutikerna

Fakta

Supplies Direct Magazine, sidan 18, nr 5, 2020.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.