Följ Procurator

Vi vann! Årets nyhetsrum 2014!

Pressmeddelande   •   Dec 10, 2014 10:44 CET

"Vinnaren har visat vikten av att arbeta med rubriker för att nå en större publik. Samtidigt har ett systematiskt arbete med nyhetsrummet genererat en stadig återkommande publik."

För lite mer än en vecka sedan nominerades Procurator av Mynewsdesk* i tävlingen Årets nyhetsrum 2014 i kategorin Bygg & Fastighet. Igår hölls en prisutdelning där vi presenterades som en av vinnarna och ovan citat är juryns motivering.

Det här blev vi riktigt glada för! Inte bara för att vi blir uppmärksammade bland flera hundra företag och organisationer som använder Mynewsdesk utan också för att det fanns flera talangfulla medtävlande bland de nominerade.

Vi blev förstås också stolta eftersom det betyder att proffsen tycker att vi gör rätt. Vi tackar härmed alla inblandade i avgörandet i tävlingen.

Samtidigt riktar vi ett tack till alla er som läser, gillar och delar det vi publicerar. Tack även till alla på Procurator AB som ger möjligheterna till att berätta om oss och vad vi kan och erbjuder på Mynewsdesk.

Nu är vi rejält sporrade till att vidareutveckla oss på Mynewsdesk och jobba för att fler ska tycka att vi är läsvärda. Vi hörs!


Om tävlingen

Priset om Årets nyhetsrum delas ut till de företag och organisationer som bäst nyttjat sina nyhetsrum. Mynewsdesk har bland annat sett till relaterat material till användandet av sociala medier och bild/video samt vilka som lyckats bäst med att nå ut.

Läs Mynewsdesks pressmeddelande: Vinnare i Årets nyhetsrum 2014

* Mynewsdesk är ett digitalt nyhetsrum där pressmeddelanden, nyheter, bilder och blogginlägg kan publiceras.

Procurator har ett av Nordens bredaste sortiment av produkter som behövs varje arbetsdag. För att underlätta för våra kunder har vi delat in våra produkter i fyra olika grupper. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. I vår webbutik hittar du över 30.000 artiklar. 

Procurators kunskap och erfarenhet visar vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. Procurator omsätter ca 1 miljard SEK i Sverige.  

Du når oss lättast via vår kundservice, besök någon av våra 16 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr eller titta in i vår webbutik. Utöver Sverige finns vi i de övriga nordiska länderna samt Polen. Läs mer om oss på www.procurator.net

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.