Gå direkt till innehåll
Procurator nominerad till Årets nyhetsrum 2016!

Nyhet -

Procurator nominerad till Årets nyhetsrum 2016!

Vi har gjort det igen - Procurator har blivit nominerade till Årets nyhetsrum 2016!

Varje år får över 100 organisationer chansen att vinna pris för Årets nyhetsrum av Mynewsdesk. För två år sedan vann vi årets nyhetsrum 2014 i kategorin ”Bygg och fastighet”, en av 10 branschindelade kategorier.

I år har vi blivit nominerade i kategorin "Best of the best" - en för året helt ny kategori. Till denna nomineras de som någon gång har vunnit årets nyhetsrum och som håller en hög nivå på arbetet med nyheter, pressmeddelande och blogginlägg i Mynewsdesk. 

Den här nomineringen gör att vårt strategiska arbete med nyhetsrummet ger resultat och vi kommer att fortsätta på den inslagna vägen och vidareutveckla möjligheterna.

Vilka vinnarna är i de respektive kategorierna meddelas vid en prisutdelning i Stockholm den 26 januari. Arbetet med att utse vinnarna pågår och juryn granskar bland annat utnyttjandet av funktionerna i Mynewsdesk, bild/video och hur man lyckas nå ut med sina inlägg. 

Platsen för den hedervärda nomineringen för "Best of the best" i Årets nyhetsrum 2016 delar vi med Hyresgästföreningen Västra Sverige och If Skadeförsäkring och vi önskar nu våra medtävlande lycka till!

Mer information om tävlingen: Nominerade till Årets Nyhetsrum 2016

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.