Gå direkt till innehåll
Procurator nominerad till Årets nyhetsrum 2016!

Nyhet -

Procurator nominerad till Årets nyhetsrum 2016!

Vi har gjort det igen - Procurator har blivit nominerade till Årets nyhetsrum 2016!

Varje år får över 100 organisationer chansen att vinna pris för Årets nyhetsrum av Mynewsdesk. För två år sedan vann vi årets nyhetsrum 2014 i kategorin ”Bygg och fastighet”, en av 10 branschindelade kategorier.

I år har vi blivit nominerade i kategorin "Best of the best" - en för året helt ny kategori. Till denna nomineras de som någon gång har vunnit årets nyhetsrum och som håller en hög nivå på arbetet med nyheter, pressmeddelande och blogginlägg i Mynewsdesk. 

Den här nomineringen gör att vårt strategiska arbete med nyhetsrummet ger resultat och vi kommer att fortsätta på den inslagna vägen och vidareutveckla möjligheterna.

Vilka vinnarna är i de respektive kategorierna meddelas vid en prisutdelning i Stockholm den 26 januari. Arbetet med att utse vinnarna pågår och juryn granskar bland annat utnyttjandet av funktionerna i Mynewsdesk, bild/video och hur man lyckas nå ut med sina inlägg. 

Platsen för den hedervärda nomineringen för "Best of the best" i Årets nyhetsrum 2016 delar vi med Hyresgästföreningen Västra Sverige och If Skadeförsäkring och vi önskar nu våra medtävlande lycka till!

Mer information om tävlingen: Nominerade till Årets Nyhetsrum 2016

Ämnen

Taggar

Relaterade nyheter

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com