Gå direkt till innehåll
​Vi vann! Nu är vi Best of the Best!

Pressmeddelande -

​Vi vann! Nu är vi Best of the Best!

Igår tilldelades Procurator guld i kategorin Best of the Best i tävlingen Årets nyhetsrum 2016. 

Motiveringen för årets pris lyder:

“Vinnaren av Best of the Best producerar år efter år kvalitativt innehåll som både utbildar och informerar. De har hittat en säker och personlig tonalitet, ofta med glimten i ögat. I år har de tagit nyhetsrummet ännu ett steg vidare och utnyttjar verktygets alla delar på ett inspirerande sätt.”

- Årets pris och juryns ord är verkligen betydelsefulla eftersom vårt syfte är att dela med oss av kunskap och nyheter som gör nytta. Det är ett bevis på att vi gör rätt och bakom priset står alla kollegor som generöst delar med sig av sitt kunnande, säger Annette Larsson, E-Commerce Marketing Coordinator.

Nu fortsätter vi på den inslagna vägen och fortsätter med att skapa värdefullt innehåll.

Fotnot:

Procurator har tidigare vunnit Årets nyhetsrum i kategorin Bygg & fastighet år 2014. 

Tävlingen Årets nyhetsrum arrangeras varje år av Mynewsdesk. Priser delas ut till de företag som bäst nyttjat sina nyhetsrum, där Mynewsdesk bland annat tittar närmare på frekvens av inlägg, multimedia, användande av relaterat material och taggar samt vilka som lyckats bäst med att nå ut.

Syftet är att belöna och lyfta fram företag eller organisationer som använt sina nyhetsrum för att på ett modernt sätt nå ut med sina budskap. Förhoppningen är att vinnarna av Årets Nyhetsrum ska fungera som inspiration för andra företag som kämpar med att nå ut.

Läs pressmeddelandet från Mynewsdesk: Vinnare i årets nyhetsrum 2016

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Procurator är expert på din arbetsdag och levererar allt du behöver för att din arbetsdag ska funka. Inom varje produktområde har vi Nordens bredaste sortiment av Kläder & Skydd, Hygien & Städ, Emballage & Kontor samt Restaurang & Servering. Du hittar ledande varumärken inklusive våra egna – Worksafe, BRAGE Protective och KBM Cleaning Solutions.

Med stöd i kunskap, erfarenhet, utbildningar, vårt sortiment och metodiska arbetssätt erbjuder vi våra kunder effektiva lösningar via lokal närvaro i butiker, via säljare, kundservice och vår kundanpassade webb www.procurator.net

Förutom huvudkontoret i Malmö finns vi även representerade med dotterbolag i Danmark, Finland, Norge och Estland. Besök oss gärna på www.procurator.net.

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.