Gå direkt till innehåll
​Vi vann! Nu är vi Best of the Best!

Pressmeddelande -

​Vi vann! Nu är vi Best of the Best!

Igår tilldelades Procurator guld i kategorin Best of the Best i tävlingen Årets nyhetsrum 2016. 

Motiveringen för årets pris lyder:

“Vinnaren av Best of the Best producerar år efter år kvalitativt innehåll som både utbildar och informerar. De har hittat en säker och personlig tonalitet, ofta med glimten i ögat. I år har de tagit nyhetsrummet ännu ett steg vidare och utnyttjar verktygets alla delar på ett inspirerande sätt.”

- Årets pris och juryns ord är verkligen betydelsefulla eftersom vårt syfte är att dela med oss av kunskap och nyheter som gör nytta. Det är ett bevis på att vi gör rätt och bakom priset står alla kollegor som generöst delar med sig av sitt kunnande, säger Annette Larsson, E-Commerce Marketing Coordinator.

Nu fortsätter vi på den inslagna vägen och fortsätter med att skapa värdefullt innehåll.

Fotnot:

Procurator har tidigare vunnit Årets nyhetsrum i kategorin Bygg & fastighet år 2014. 

Tävlingen Årets nyhetsrum arrangeras varje år av Mynewsdesk. Priser delas ut till de företag som bäst nyttjat sina nyhetsrum, där Mynewsdesk bland annat tittar närmare på frekvens av inlägg, multimedia, användande av relaterat material och taggar samt vilka som lyckats bäst med att nå ut.

Syftet är att belöna och lyfta fram företag eller organisationer som använt sina nyhetsrum för att på ett modernt sätt nå ut med sina budskap. Förhoppningen är att vinnarna av Årets Nyhetsrum ska fungera som inspiration för andra företag som kämpar med att nå ut.

Läs pressmeddelandet från Mynewsdesk: Vinnare i årets nyhetsrum 2016

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator är expert på din arbetsdag och levererar allt du behöver för att din arbetsdag ska funka. Inom varje produktområde har vi Nordens bredaste sortiment av Kläder & Skydd, Hygien & Städ, Emballage & Kontor samt Restaurang & Servering. Du hittar ledande varumärken inklusive våra egna – Worksafe, BRAGE Protective och KBM Cleaning Solutions.

Med stöd i kunskap, erfarenhet, utbildningar, vårt sortiment och metodiska arbetssätt erbjuder vi våra kunder effektiva lösningar via lokal närvaro i butiker, via säljare, kundservice och vår kundanpassade webb www.procurator.net

Förutom huvudkontoret i Malmö finns vi även representerade med dotterbolag i Danmark, Finland, Norge och Estland. Besök oss gärna på www.procurator.net.

Relaterade nyheter

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com