Gå direkt till innehåll
Supplies Direct rekryterar branschprofilen Mårten Widborg

Pressmeddelande -

Supplies Direct rekryterar branschprofilen Mårten Widborg

I byggandet av Supplies Direct City, Mälardalens största städgrossist, tillträder branschprofilen Mårten Widborg som General Manager. Han blir ansvarig för den satsning Supplies Direct gör, när City Pappers butiker byter namn till Supplies Direct samtidigt som all kompetens och verksamhet från Supplies Direct i Västberga flyttas till den ombyggda butiken i Årsta. Mårten blir även ansvarig för Supplies Direct Uppsala.

Supplies Direct fortsätter att satsa. I juni anställs en av branschens stora profiler, Mårten Widborg, med bland annat tretton år på Vileda som golv- och mattspecialist, tre år som ordförande för branschorganisationen Städbranschen Sverige och med utmärkelsen ”Årets golvprofil” i bagaget.

– Mårten har ett långt förflutet inom städbranschen och har definitivt kompetensen att utveckla Supplies Direct City tillsammans med alla duktiga medarbetare, säger Claes Sunebring, Sales Manager Facility Solutions på Procurator/Supplies Direct.

– Mårten blir en stor tillgång i företaget. Jag är väldigt imponerad av vad han har åstadkommit för branschen. Att vi fortsätter att knyta kunnigt folk till oss innebär bättre support och högre servicenivå för våra kunder, säger Hasse Åström, marknadschef på Supplies Direct.

– Jag känner mig inspirerad att få vara med och skapa Supplies Direct City. Vi ska använda den erfarenhet, kompetens och det innovativa tänkande som finns i verksamheten för att bli den självklara partnern till städ- och FM-bolagen i Mälardalen, säger Mårten Widborg.

Stor invigning av Supplies Direct City är planerad till den 31 augusti.

För ytterligare information kontakta:

Hasse Åström, Marknadschef, Supplies Direct, 0706-57 70 00
Claes Sunebring, Försäljningschef Service, Facility Solutions,
Procurator Sverige AB, 0705-16 79 01

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Supplies Direct är en ledande städgrossist med butiker som har profilerat sig genom praktisk support ute hos kunderna. Från halvårsskiftet finns städbutiker i Uppsala, Göteborg, Malmö, Bromma, Länna samt i Årsta med nya Supplies Direct City. Förutom butikerna med egen distribution har Supplies Direct ett brett utbildningsprogram, serviceverkstad och maskinuthyrning. Supplies Direct ingår i Procurator.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material

Relaterade nyheter