Gå direkt till innehåll
Supplies Direct och City Papper går ihop

Pressmeddelande -

Supplies Direct och City Papper går ihop

Första juli byter City Pappers butiker namn till Supplies Direct. Butiken i Uppsala blir Supplies Direct Uppsala. Samtidigt flyttas all kompetens och verksamhet från Supplies Direct i Västberga över till City Papper i Årsta för att bilda nya Supplies Direct City. Där samlas drygt trettio personer med flera hundra års samlad erfarenhet av problemlösning i städbranschen.

Med nya Supplies Direct City renodlas städkonceptet och butiken i Årsta blir större med ett nytt showroom för städmaskiner, utbildningslokaler, miljörum, cafeteria och en bättre entrélösning. Dessutom utökas öppettiderna.

Supplies Direct är en rikstäckande butikskedja bestående av starka lokala aktörer. Tidigare har StädgrossImporten, Städshopen, StädCentralen och INPA införlivats och redan bytt namn. Även Procurator-butiken i Bromma ingår numera i Supplies Direct. Nu är det alltså dags för City Papper i Årsta och i Uppsala.

Med mer lagerpersonal, chaufförer, verkstadspersonal & support kan kunder förvänta sig snabb service både i butiken och ute på fältet.

– Med nya Supplies Direct-butikerna kan vi ge ännu bättre service till städ- och FM-bolag samt andra kunder inom privata sektorn och förstärker därmed vårt erbjudande till marknaden, säger Claes Sunebring, Sales Manager Facility Services på Procurator/Supplies Direct.

– Butikernas gemensamma erbjudande ger kunderna tillgång till en unik samlad kompetens inom städ, fältsupport, service och utbildning, fortsätter han.

– Supplies Direct City blir navet i kedjan vid ett av Stor-Stockholms absolut bästa affärslägen. Det känns häftigt att samla så mycket städkunskap på en plats. Ambitionen är att kunder får det bästa från två världar; City Pappers logistik och maskinservice samt Supplies Directs innovationsrikedom och fältsupport. Tillsammans med Länna-butiken och nya butikerna i Uppsala och Bromma blir vi extremt lättillgängliga för kunderna i Mälardalen, säger Hasse Åström, marknadschef på Supplies Direct.

För ytterligare information kontakta:

Hasse Åström, Marknadschef, Supplies Direct, 0706-57 70 00

Claes Sunebring, Försäljningschef Service, Facility Solutions, Procurator Sverige AB, 
0705-16 79 01

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Supplies Direct är en ledande städgrossist med butiker som har profilerat sig genom praktisk support ute hos kunderna. Från halvårsskiftet finns städbutiker i Uppsala, Göteborg, Malmö, Bromma, Länna samt i Årsta med nya Supplies Direct City. Förutom butikerna med egen distribution har Supplies Direct ett brett utbildningsprogram, serviceverkstad och maskinuthyrning. Supplies Direct ingår i Procurator-koncernen.

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.