Procurator och Saps Service Management i avtal om arbetskläder och förbrukningsvaror

Nyhet -

Procurator och Saps Service Management i avtal om arbetskläder och förbrukningsvaror

Vi har lång erfarenhet av att förenkla arbetsdagen för kunder. Nyligen har vi tecknat ett avtal som innebär att vi levererar arbetskläder och förbrukningsvaror till Saps Service Management som verkar i två nordiska länder.

Saps Service Management driver servicetjänster inom offentlig miljö, hälso- och sjukvård samt fastighets- och bostadsservice. Företaget finns på ett tjugotal orter i Sverige och Norge. 

- Eftersom vår verksamhet sträcker sig över tre olika affärsområden har vi behov av en leverantör med ett brett sortiment. Vi ser Procurator som en stor leverantör som uppfyller kraven för att kunna förse oss med arbetskläder och förbrukningsvaror som till exempel engångshandskar, städkemikalier och torkpapper. Därför var valet av leverantör enkelt, säger Rabi Tezel, inköpschef på Saps Service Management.

Från vår sida är avtalet en perfekt matchning med tanke på den insikt vi har i vad som behövs för den här typen av arbetsmiljöer som Saps verkar i. Genom att tillhandahålla ett brett utbud för serviceföretag som Saps och företag inom industri, bygg och transport samt livsmedel och offentlig sektor gör vi vardagen enklare. 

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterade nyheter