Gå direkt till innehåll
En av nyheterna i KBM Professionals sortiment - singelskur KBM Pro Red TOR43 extra spray orbital
En av nyheterna i KBM Professionals sortiment - singelskur KBM Pro Red TOR43 extra spray orbital

Nyhet -

Ny serie städmaskiner breddar sortimentet KBM Professional

Vi fortsätter att bredda KBM Professionals sortiment. Nu presenterar vi en helt ny serie KBM städmaskiner.

Med fokus på nyckelorden effektivitet, ergonomi och miljö har totalt sju städmaskiner tagits fram för KBM Professionals sortiment - två singelskurmaskiner samt fem våt- och torrsugar

Det här betyder att vi förstärker konceptet om att du bara behöver ett varumärke för din professionella städning. KBM Professional rymmer nu allt från städutrustning, städkem och torkpapper till städvagnar och städmaskiner.

Två styrkor och flera fördelar

De framtagna städmaskinerna är uppdelade i två styrkor - Pro Red och Pro Green där Red passar för de lite tuffare jobben. Samtliga maskiner är lätthanterliga med kraftfull kapacitet samt lätta att transportera.

  • Singelskurmaskinerna är utrustade med avancerad orbitalteknologi. Den innebär nyttjande av principen för högfrekventa svängningar som ger utmärkt stabilitet och användarvänlighet. Maskinerna är idealiska för alla golv, tvätt av textila golv, polering, avvaxning/polishborttagning, oljning av trägolv, återställning av marmorgolv med mera.
  • Våt- och torrsugarna är stabila maskiner för lokaler inom lager och produktion, hantverkarbranschen, industri med flera.  

KBM Professional städmaskiner säljs av Procurator samt Supplies Direct. Välkommen att höra av dig för en demonstration: kontakta oss

KBM Professional är utvecklat för den som bryr sig om sin personal, vår gemensamma miljö och kostnaderna för att städa så effektivt som möjligt med bästa möjliga resultat. Besök KBM Professionals sortiment

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material

Relaterade nyheter