Gå direkt till innehåll
KBM Pro städvagn finns i storlekarna large, medium och small.
KBM Pro städvagn finns i storlekarna large, medium och small.

Nyhet -

KBM Pro - städvagnarna för alla behov

KBM Professional kompletteras med en ny serie städvagnar - KBM Pro. Serien har tagits fram för att matcha målgruppens behov samt öka valmöjligheterna beroende på faciliteter.

Lokalers utseende begränsar ibland möjligheterna att välja en städvagn. Små och trånga utrymmen är svåra att navigera i och stora lokaler kräver en städvagn som klarar mycket utrustning med bibehållen smidighet. Det är just där KBMs senaste tillskott av städvagnar fyller sitt syfte. 

Magnus Paulander, Category Manager Facility berättar:

- Utvecklingen av KBM Professionals sortiment av städvagnar är starkt drivet av smidighet och flexibilitet. Eftersom vi ville nå ut till en bred målgrupp valde vi i utvecklingen av KBM Pro-serien att fokusera på nyckelorden lätthanterliga, ergonomiska och prisvärda städvagnar för alla typer av utrymmen. Det utmynnade i tre storlekar.

KBM Pro small, medium och large har noga utformats utan att göra avkall på funktioner. De har låg vikt för att underlätta styrning och har ett ergonomiskt handtag som går att ställa in i höjdled. 

Den största modellen ger dessutom möjlighet till sopsortering med extra sopsäckshållare. Totalt kan den ha fyra sopsorteringsfack. Alla städvagnarna kan kompletteras med hållare för iPad och inom kort lanserar vi ytterligare tillbehör så att du kan skräddarsy vagnen mer för just dina behov.

- Med den här typen av städvagnar ser vi fram emot ytterligare innovation, miljötänk och större satsningar på marknaden från KBM Professional städvagnar, avslutar Magnus Paulander.

KBM Pro premiärvisades nyligen på Clean- & Facility-mässan i Örebro. KBM Pro säljs av Procurator samt Supplies Direct.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.