Gå direkt till innehåll
KBM xBox Stor har flera fördelar för den som städar i offentlig miljö
KBM xBox Stor har flera fördelar för den som städar i offentlig miljö

Nyhet -

Ny låsbar städvagn från KBM Professional skapar trygg miljö

I vårt arbete för att underlätta arbetsdagen för lokalvårdare ser vi ofta över vårt sortiment och anpassar det efter behov och krav. KBM Professionals senaste nyhet KBM Metod xBox, ger svar på tal.

Många lokalvårdare städar i en arbetsmiljö där det rör sig mycket folk. Till exempel i offentliga miljöer som köpcentrum, stora kontorsytor, skolor och äldreboenden. 

Det innebär ofta att både stora som små ytor ska rengöras och flera olika typer av städredskap och städkemikalier behövs. För att slippa släpa på mycket städutrustning är en städvagn en praktisk lösning. 

KRAV OCH BEHOV ÖKAR

På marknaden finns ett brett utbud av olika städvagnar med plats för att hänga moppar, moppskaft och hyllor för handskar, städkemikalier och så vidare. 

Städar du i offentliga miljöer finns det dock ofta krav på att städkemikalier inte ska gå att komma åt för vem som helst, av säkerhetsmässiga skäl. Det gör en öppen förvaring på en städvagn komplicerad. 

Många lokalvårdare idag är dessutom utrustade med läsplattor. Dessa är uppkopplade mot hygienlösningar som talar om när det är dags att fylla på toalettpapper på olika ställen vilket är smidigt. De här läsplattorna är tyvärr stöldbegärliga och därmed olämpliga att förvara lösa på städvagnen. 

SMART LÖSNING MED NY STÄDVAGN

Krav från marknaden på städutrustning är alltid vägledande för vårt utbud. I detta fallet har det lett till att vårt sortiment KBM Professional har utökats med en smart städvagn som heter KBM Metod xBox.

- Vår nya städvagn uppfyller både våra som marknadens krav. Med stabila förvaringsboxar med låsbara jalusilock kan den som städar känna sig mer flexibel och trygg med förvaringen. Dessutom har vagnen en kraftig stomme som gör att den klarar tuffa tag vilket är viktigt när man rör sig mellan olika arbetsytor, säger Ola Rosquist, Category Manager, Facility. 

Städvagnen finns i två storlekar - KBM Metod xBox Stor och KBM Metod xBox Mellan. Boxarna i vagnen är lätta att städa ur och i jämförelse med vagnar med gallerförsedda korgar så trillar saker och ting inte så lätt ut heller. 

- Vi är övertygade om nyttan med städvagnen och att det finns en efterfrågan från olika miljöer, avslutar Ola Rosquist.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.