Gå direkt till innehåll
Självklara val för städproffs med KBM Professional

Nyhet -

Självklara val för städproffs med KBM Professional

Söker du handfasta råd, tips och en lättöverskådlig förteckning över professionella städprodukter? Vår senaste KBM-katalog rymmer allt det.

Vi gillar att bjuda på våra bästa tips och kunskap till alla som verkar och jobbar i den professionella städbranschen. Därför ger vi tillgången till vår katalog direkt på webben och helt utan förbehåll: KBM Professional - Städproffsens självklara val 2016/2017

NYHETER

När du bläddrar i katalogen, kolla extra på våra senaste nyheter:

  • KBM Powermop - en liten, smidig och lättkörd städmaskin för små ytor som ger vinster i tid, ergonomi och ekonomi. Kika gärna på ett filmklipp som visar städmaskinens alla fördelar: KBM Powermop.
  • Activa xBoxen - en ny städvagn i två storlekar med smarta lösningar som exempelvis låsbart utrymme med jalusilock.

Välkommen till en värld av kunskap och produkter!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.