Följ Procurator

Du kan fortfarande göra något!

Blogginlägg   •   Sep 19, 2018 08:43 CEST

Höstens vardag rullar på för fullt. Med den rullar tyvärr också sjukskrivningar och vård av sjukt barn igång. Men det är inte för sent att göra något för att förhindra det. 

Alla behöver vi en extra påminnelse om hur vi kan hjälpas åt att mota bort bakterier och virus. Det bästa stället för en påminnelse är på jobbet och i skolan. Med kunskap och gemensamma insatser håller vi oss alla friskare.

Gör så här!

1) Ladda ned vår gratis affisch med steg för steg-instruktioner för bästa handhygien. Sätt upp den bland toaletterna eller i fikautrymmet på jobbet. På så vis är det ingen som missar påminnelsen.

2) Inventera vad ni behöver för en bättre handhygien på jobbet. En bra översikt över vad ni behöver hittar du här: Allt för handhygien

3) För skolor finns det enkla och roliga sätt för barn att lära sig en god handhygien. Tork har gratis pedagogiskt material för nedladdning. Sprid vidare nedan länkar till kollegor som har barn. Har du barn så tipsa deras skola.

Ellas handtvättskola för förskolan

Max handtvättskola för grundskolan

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.