Gå direkt till innehåll
Arbetskläder för tjejer? Självklart!

Blogginlägg -

Arbetskläder för tjejer? Självklart!

Vi vill att våra arbetskläder ska passa var och en som använder dem. Så när vi fick frågan från en kund om vi kunde ta fram Worksafe arbetskläder anpassade för tjejer, var det självklart för oss att göra det. 

Att utveckla produkter med våra kunder är alltid nyttigt och vi gör det bland annat med vårt varumärke Worksafe. I sortimentet finns allt från arbetskläder och arbetshandskar till hörselskydd, fallskydd och ögonskydd. 

När det gäller Worksafe arbetskläder bidrog en av våra kunder till en framgångsrik utveckling.

Kunden ifråga har många kvinnliga anställda som dagligen använder arbetskläder. Men tjejerna kände att det fanns en brist på arbetskläder som passade dem. De frågade oss därför om vi kunde ta fram arbetskläder som funkade bra för tjejer. 

Vårt team som produktutvecklar Worksafe arbetskläder var inte sena med att nappa på idén. Här fanns ju ett tillfälle att göra något riktigt bra för kunden och frångå halvhjärtade unisexmodeller. 

Följ med vidare på produktutvecklingens resa och se resultatet: Kundcase: kollektion för tjejer

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material

Relaterade nyheter