Gå direkt till innehåll
Varumärket som lever upp till sitt namn

Blogginlägg -

Varumärket som lever upp till sitt namn

Alla behöver vi något som underlättar utmaningarna på jobbet. Något som skyddar oss eller minimerar eventuella risker i jobbet. Det är där Worksafe passar in. 

På olika arbetsplatser runtom i Norden används arbetskläder, arbetshandskar och personliga skyddsprodukter som heter Worksafe. Varumärket har vuxit sig starkt under två decennier och grundar sig på en unik historia. 

Historien bakom Worksafe börjar med att Håkan Roos kliver in som ny delägare på Procurator år 1993. Han såg möjligheterna att utveckla egna varumärken inom företaget. Marknaden efterfrågade produktegenskaper som Procurator kunde erbjuda och andra leverantörer hade ännu inte hunnit ta plats. 

Följ med på en historisk resa om: Worksafe - varumärket som lever upp till namnet

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.