Gå direkt till innehåll
Dygnet-runt-lager med SavePro Vending Machine från Procurator AB

Pressmeddelande -

Dygnet-runt-lager med SavePro Vending Machine från Procurator AB

Med SavePro - en dispensermaskin från Procurator AB för förbrukningsvaror har lagret öppet dygnet runt och minskar kostnader och arbetsmiljörisker.

SavePro är som en godisautomat för industribruk. Du kan ha allt från skyddshandskar, skyddsglasögon, plåster, hygienprodukter eller kontorsprodukter i SavePro. Och den är lätt att använda. 

Ett traditionellt lager kan ha begränsningar i öppettider och lagerhållning. Brist på produkter med ofrivilliga produktionsstopp i arbetet kan bli resultatet. SavePro löser problemen och minimerar dessutom arbetsmiljörisker. Dygnet runt, sju dagar i veckan.

Användarvänlig och trygg

Maskinen är lätt att använda. Den ställs lämpligen upp vid högproduktiva områden. Personalen identifierar sig i maskinen med t.ex. ID eller passerkort och väljer sedan produkt som snabbt levereras. På bara någon minut är den anställde tillbaka på sin arbetsplats.

SavePro kan också kopplas ihop med personaldatabasen så att den ser till att rätt produkt går till rätt person enligt arbetsmiljökrav. En truckförare behöver ju t.ex. en viss sorts skyddshandske medan en person som jobbar med kemikalier ska ha en specifik kemskyddshandske. Detta är stark en trygghetsfaktor och minimerar arbetsmiljöriskerna.

Populär maskin med smidig hantering

Intresset för SavePro är stort bland företag med skiftanställda och hög omsättning av förbrukningsvaror. Tillgänglighet dygnet runt och enkel påfyllning gör att SavePro tilltalar. Maskinen programmeras nämligen i förväg så att orderläggning sker automatiskt. 

Påfyllningen kan skötas antingen av egen personal eller av extern partner. Kraven på inköpsavdelningen och brådskande beställningar samt risker att stå utan skyddsprodukter minimeras härmed. Förbrukningsnivån på produkterna kan dessutom sjunka med upp till 40 procent.

SavePro har med andra ord många fördelar och är den första i sitt slag i Sverige så framtidspotentialen för den är stor.

Mer information: SavePro Vending Machine

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator är ett av Sveriges ledande grossistföretag med ett av Nordens bredaste sortiment av produkter för varje arbetsdag. Inom varje produktområde – kläder & skydd, hygien & städ, emballage & kontor och restaurang & servering hittar du ledande varumärken inklusive våra egna. 

Vår kunskap och erfarenhet visar även vägen mot målet. Med stöd av vårt omfattande sortiment och metodiska arbetssätt, The Procurator ProcessTM, har vi rätt verktyg för att erbjuda våra kunder effektiva lösningar på vardagens problem. Vi har hjälpt många ledande företag över hela Norden så vi vågar påstå att vi har varit med förr och att det märks. 

Vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Estland. Läs mer om oss på www.procurator.net

Relaterat material

Relaterade nyheter

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com