Gå direkt till innehåll
Smidigare arbetsdag? SaveRent fixar det!

Nyhet -

Smidigare arbetsdag? SaveRent fixar det!

På många arbetsplatser används gemensam utrustning som exempelvis ett verktyg, en bärbar projektor eller ett viktigt kalibreringsinstrument. Ofta är det någon som måste hantera detta vilket kan ta såväl tid, kostnader och utrymme att administrera. Med Procurators SaveRent, en dispensermaskin för utlåning dygnet runt, underlättas detta arbete.

Vad är SaveRent?

SaveRent är en automatiserad uthyrningsmodul. Den har ett praktiskt förvaringsutrymme som rymmer i princip vad som helst. Utlåningen är personligt knuten och alla produkter hämtas eller lämnas på ett och samma ställe utan att någon annan måste hantera detta.

Hur fungerar SaveRent?

All utlåning sker via att en anställd skriver in en PIN-kod på SaveRents display eller att ett ID-kort läses av. Den bevakar därefter utlåningsperioden och skickar påminnelser via exempelvis SMS eller mail till den anställde när det är dags att lämna tillbaka lånad produkt. SaveRent kan också meddela vem det är som har lånat något och det går att boka upp en sak i förväg. 

Smart kostnadskontroll

Med SaveRent gör företag besparingar i budget kring gemensamma produkter. Produkters skick registreras nämligen i maskinen och ett meddelande till serviceansvarig kan skickas när det är dags för underhåll eller byte av en produkt. Detta betyder att företaget får en lätthanterlig kontroll över alla utgifter kring gemensamma produkter.

Med andra ord – SaveRent från Procurator AB gör arbetsdagen smidig för alla.

Nyfiken på mer om Procurators SaveRent?

Kika gärna på Procurators hemsida där vi har samlat all information och broschyrmaterial om: SaveRent – dygnet-runt-utlåning

Är du nyfiken på att prata med oss på Procurator om SaveRent är du varmt välkommen att kontakta oss på 0200 811 000 eller via info.se@procurator.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.