Gå direkt till innehåll
Rapport från Procurator på Nordic Safety Expo 2014

Blogginlägg -

Rapport från Procurator på Nordic Safety Expo 2014

Mässan är igång och vi med den! Vi är på plats på en av årets spännande händelser för allt inom personlig skyddsutrustning - Nordic Safety Expo på Stockholmsmässan, 14-16 oktober. Och vi har fått många positiva kommentarer om vår monter. Hur kul som helst!

I vår monter A35:10 visar vi upp nyheter från våra varumärken Worksafe och BRAGE Protective och pratar branschfrågor med alla trevliga besökare. På så vis får vi reda på mer om vilka behoven är inom personlig skyddsutrustning. Om du är i krokarna så tveka inte att besöka oss. 

Det händer ju dessutom massor här på mässan. Till exempel finns det flera seminarier att gå på. Bland annat pratar vår egen Mikael Nyman om SavePro - dygnet-runt-lagret. En smart lösning för dig som vill ha tillgång till rätt skyddsprodukter alla tider på dygnet. Kom och lyssna på onsdag, 15 oktober, kl 10-10:30 i lokal A40:30. 

Spana in mer om alla seminarierna: Program Nordic Safety Expo

Nu ska vi vimla vidare på NSE. Vi ses!



Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.