Gå direkt till innehåll
Arbetskläder från Worksafe
Arbetskläder från Worksafe

Nyhet -

Vi äger hela värdekedjan

Att produktutveckla sina egna arbetskläder medför en hel del fördelar. Det ger oss full kontroll över hela värdekedjan där vi kan se till att alla våra produkter upprätthåller våra höga krav på hållbarhet och passform.
Våra kunders arbetsdagar präglas i ofta av långa dagar, fysiskt arbete och tuffa miljöer.

Våra produktutvecklare fokuserar därför på att utveckla arbetskläder som klarar av dessa förhållanden. Vi använder bland annat förstärkningar av Cordura, extra stickningar på utsatta områden samt dragkedjor, knappar och andra metalldetaljer från välkända producenter. Att använda högkvalitativa accessoarer ger plagget en ökad slitstyrka och livslängd.

Däremot kompromissar vi aldrig med komfort och passform. Med genomtänka materialval och tillverkningsprocesser erbjuder vi arbetskläder som kan användas varje dag och genomgå flera tvättcykler utan att förlora varken skydd, funktion eller passform.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.