Gå direkt till innehåll
Profilcenter
Profilcenter

Nyhet -

Våra arbetskläder – din identitet

Vårt jobb är att erbjuda slitstarka, bekväma och smarta arbetskläder vars design och funktion speglar de utmaningar och arbetsförhållanden som våra kunder möter i sin vardag. Sedan vill vi att du ska sätta din egen prägel på plagget, göra det till ditt eget och bära det med stolthet. Därför ser du aldrig stora Worksafe-loggor på våra arbetskläder.

Förutom att låta dig sätta din egen logga på ditt plagg, finns det ytterligare en anledning till varför vi är sparsamma med våra egna loggor, nämligen textilåtervinning.

I alla våra butiker har du möjlighet att lämna in uttjänta kläder för återvinning hos Sysav Siptex-anläggning i Malmö. Kläderna sorteras automatiskt på bland annat färg och fibertyp. Att vara sparsam med tryck underlättar sorteringen och ser till att processen blir smidig och effektiv.

Hos Procurator hjälper vi dig att sätta din prägel på dina arbetskläder samtidigt som vi ger dig möjligheten att bidra till en mer hållbar konsumtion.

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.