Gå direkt till innehåll
Fördelarna med att ha ett eget varumärke

Nyhet -

Fördelarna med att ha ett eget varumärke

Att ha ett eget varumärke inom arbetskläder och personlig skyddsutrustning innebär flera fördelar och möjligheter för oss.

Vi kontrollerar hela processen, från material till färdig produkt. Det innebär att vi kan styra produktutvecklingen i linje med våra kunders behov och lösa problem som de möter i sin vardag.

Vi kan utföra livscykelanalyser på produkterna för att studera klimatpåverkan, verifiera hållbarhet och identifiera förbättringsområden.

Dessutom kan vi aktivt leta efter nästa generations material för att alltid kunna erbjuda våra kunder att mer hållbart alternativ.


Worksafe ska vara det självklara valet för produkter som garanterar en trygg och säker arbetsdag.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.