Gå direkt till innehåll
Procuratorbutik
Procuratorbutik

Blogginlägg -

Vikten av personlig service

Att du har rätt skydd för din arbetsplats är otroligt viktigt för att kunna skapa säkra arbetsförhållanden för dina anställda. Därför är det viktigt för oss att kunna hjälpa dig som kund på bästa möjliga sätt. I en allt mer digitaliserad värld är det lätt att glömma bort vikten av det fysiska mötet mellan kund och säljare och där spelar våra butiker en viktig roll.

I dagsläget har vi 16 Procuratorbutiker som är specialiserat inom personlig skyddsutrustning och arbetskläder, samt 5 Supplies Direct-butiker som specialiserats på städ och facility management. Fler butiker ska det bli och anledningen till att vi fortsätter att satsa på våra butiker är att förenkla affären för våra kunder.


Det fysiska kundmötet är jätteviktigt! Vi kan erbjuda kunderna bättre kundservice och ge dem möjligheten att snabbt få den hjälp och service som behövs på den lokala marknaden. Vi har en stor expertis i våra butiker och att veta att man kan gå in i en butik och få förstklassig rådgivning och service på plats skänker trygghet till både oss och kunden.

- Mikael Östbring, Head of Stores

Gemensamt för alla butiker är en hängiven och dedikerad personal som bidrar med erfarenhet, expertis och förstklassig service för att se till att du hittar den bästa lösningen för din verksamhet. För oss är det receptet för en framgångsrik butik och ett framgångsrikt samarbete med våra kunder.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.