Gå direkt till innehåll
Vad finns i din arbetsmiljö och hur kan den förbättras? Se filmen!

Blogginlägg -

Vad finns i din arbetsmiljö och hur kan den förbättras? Se filmen!

Har du tänkt på att den tid vi spenderar inomhus, samsas vi inte bara med andra utan även med massor av icke-hälsosamma partiklar som vi dessutom andas in? Det får en att tänka, eller hur?

Faktum är att vi spenderar så mycket som upp till 90% av vår tid inomhus. En stor del av den tiden befinner vi oss bland annat på våra arbetsplatser där allt från smuts och damm till mikroorganismer och kemiska partiklar cirkulerar i luften. En del av detta kommer in via smuts utifrån:

  • Upp till 80-85% av all smuts kommer in via entrén.
  • Mellan 5-500 kg smuts kan komma in via entrén.

Hur ska vi då göra för att stoppa detta från att ta sig in till våra arbetsmiljöer? Det kan Martin Månsson berätta för dig! Han jobbar som General Manager Stores för våra systerbutiker som liksom oss är duktiga på städprodukter - Supplies Direct. Med sina över 3o år i branschen delar han med sig av de bästa tipsen för en bättre inomhusmiljö i en film av Forbo Flooring Systems. Lyssna och lär:

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.