Gå direkt till innehåll
Vad finns i din arbetsmiljö och hur kan den förbättras? Se filmen!

Blogginlägg -

Vad finns i din arbetsmiljö och hur kan den förbättras? Se filmen!

Har du tänkt på att den tid vi spenderar inomhus, samsas vi inte bara med andra utan även med massor av icke-hälsosamma partiklar som vi dessutom andas in? Det får en att tänka, eller hur?

Faktum är att vi spenderar så mycket som upp till 90% av vår tid inomhus. En stor del av den tiden befinner vi oss bland annat på våra arbetsplatser där allt från smuts och damm till mikroorganismer och kemiska partiklar cirkulerar i luften. En del av detta kommer in via smuts utifrån:

  • Upp till 80-85% av all smuts kommer in via entrén.
  • Mellan 5-500 kg smuts kan komma in via entrén.

Hur ska vi då göra för att stoppa detta från att ta sig in till våra arbetsmiljöer? Det kan Martin Månsson berätta för dig! Han jobbar som General Manager Stores för våra systerbutiker som liksom oss är duktiga på städprodukter - Supplies Direct. Med sina över 3o år i branschen delar han med sig av de bästa tipsen för en bättre inomhusmiljö i en film av Forbo Flooring Systems. Lyssna och lär:

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com