Gå direkt till innehåll
Solens strålar skadar ögonen. Med smarta fotokromatiska linser får du bra skydd.
Solens strålar skadar ögonen. Med smarta fotokromatiska linser får du bra skydd.

Blogginlägg -

Smartare i solen med smarta linser i skyddsglasögonen

Skiftar du mellan olika par skyddsglasögon beroende på ljuset? Slipp det - använd ETT par fotokromatiska skyddsglasögon istället. 

Fotokromatiska skyddsglasögon har linser som ändrar sig i takt med ljuset. När du är inomhus är linserna klara. När du går utomhus skiftar de till mörkare i takt med att de utsätts för UV-ljus. 

Funktionen är populär sedan tidigare bland vanliga solglasögon. På en arbetsplats kan det dock finnas krav som gör att vanliga solglasögon inte får användas. Med skyddsglasögon Worksafe Photochromatic Lynx PRO är du säker. Kolla hur de funkar:

Worksafe Photochromatic Lynx PRO uppfyller kraven för europeiska standarden EN 166 där UV-skydd är en del av standarden samt EN 172 - Solglasögon för yrkesarbetare. De kan med fördel användas även privat. Du hittar dem i Procurators butiker samt webbutik.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.