Gå direkt till innehåll
Så arbetar Procuratorbutikerna och Supplies Direct för att erbjuda trygga besök

Blogginlägg -

Så arbetar Procuratorbutikerna och Supplies Direct för att erbjuda trygga besök

Procurators butiker och systerbutikerna Supplies Direct har vidtagit ett antal åtgärder för att göra besöket i butik tryggt för alla. Butikerna erbjuder även beställ och hämtservice.

Samtliga Procuratorbutiker och Supplies Directs butiker håller fortsatt öppet enligt ordinarie öppettider under rådande pandemi. För att besöket i butiken ska vara tryggt erbjuds du som kund exempelvis handdesinfektion vid hygienstationer direkt när du kommer innanför dörrarna.

Tydliga markeringar i golvet gör det enkelt för oss alla att hålla rymligt avstånd till varandra inne i butik. Skulle det bli för många i butiken begränsar vi antalet. 

För att våra kunder ska kunna avsluta inköp med tryggt avstånd har vi exempelvis markerat upp ett område vid kassan. Skyddande plexiglas mellan oss och kunden är ytterligare åtgärd och vi städar av och desinficerar känsliga ytor kontinuerligt.

Vill man hellre hämta upp färdigpackade butiksvaror går det fint via att kontakta respektive butik med beställningslista. Butikspersonalen packar och meddelar saldo samt tid för upphämtning i butik så snart möjligt. Vi kommer även ut med beställningen utanför butik om det finns önskemål om det.

Våra medarbetare stannar hemma om de känner symtom och vi ber att du som besöker våra butiker gör detsamma.

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.