Gå direkt till innehåll
Så arbetar Procuratorbutikerna och Supplies Direct för att erbjuda trygga besök

Blogginlägg -

Så arbetar Procuratorbutikerna och Supplies Direct för att erbjuda trygga besök

Procurators butiker och systerbutikerna Supplies Direct har vidtagit ett antal åtgärder för att göra besöket i butik tryggt för alla. Butikerna erbjuder även beställ och hämtservice.

Samtliga Procuratorbutiker och Supplies Directs butiker håller fortsatt öppet enligt ordinarie öppettider under rådande pandemi. För att besöket i butiken ska vara tryggt erbjuds du som kund exempelvis handdesinfektion vid hygienstationer direkt när du kommer innanför dörrarna.

Tydliga markeringar i golvet gör det enkelt för oss alla att hålla rymligt avstånd till varandra inne i butik. Skulle det bli för många i butiken begränsar vi antalet. 

För att våra kunder ska kunna avsluta inköp med tryggt avstånd har vi exempelvis markerat upp ett område vid kassan. Skyddande plexiglas mellan oss och kunden är ytterligare åtgärd och vi städar av och desinficerar känsliga ytor kontinuerligt.

Vill man hellre hämta upp färdigpackade butiksvaror går det fint via att kontakta respektive butik med beställningslista. Butikspersonalen packar och meddelar saldo samt tid för upphämtning i butik så snart möjligt. Vi kommer även ut med beställningen utanför butik om det finns önskemål om det.

Våra medarbetare stannar hemma om de känner symtom och vi ber att du som besöker våra butiker gör detsamma.

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Vi förenklar din arbetsdag med produkter, kunskap och innovativa lösningar.

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. OptiGroup är en ledande europeisk business-to-business distributör av produkter som är centrala för den löpande affärsverksamheten inom Facility, Safety & Foodservice, Packaging och Paper & Business Supplies. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse sina kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroup-koncernen med en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR under 2018 och 2 200 anställda, ger support till över 110 000 kunder i 19 europeiska länder. Besök www.optigroup.com