Gå direkt till innehåll
Procurator Norrland visar sin vackraste sida 25-29 januari.
Procurator Norrland visar sin vackraste sida 25-29 januari.

Blogginlägg -

Vad händer i norra Sverige hos Procurator?

Våra butiker från norr till söder jobbar vidare med att erbjuda trygga besök i butik samt tjänsten 'Beställ & Hämta' dina butiksvaror. Utöver det händer det något spännande i Procurators norrlandsbutiker. Häng med och se vad det handlar om.

Under en veckas tid (25 - 29 januari) får vi en inblick i hur norrlandsbutikerna i Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik har det via Procurators Instagramkonto. Butikerna omgivs av mycket snö men butikspersonalen har fortsatt gott humör för det. Kolla bara ett filmklipp på hur tappert men också bekymmersfritt (!) vår kollega i Luleå sopar snö iförd sandaler

Samtidigt rullar norrlandsbutikerna igång en specialkampanj för just fötternas skull. I kampanjen "Håll fötterna varma" kan du som bor och verkar i och omkring Procuratorbutikerna i Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik ta en bild på termometern hemma eller i bilen och använda gradantalet som rabatt. Rabatten gäller på  ett par grymma vinterskor i norrlandsbutikerna. (Maxgräns -30° som ger 30% rabatt. Gäller Procurator i Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik, 25-29 januari 2021). 

Låt oss hoppas att vår Luleåkollega också får chansen till ett par varma vinterskor samma vecka. Se ovan nämnda filmklipp för att förstå vad vi menar. 😊😃 Följ Procurator på Instagram

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.